Hei!

Rovaniemen kaupunki yhteistyössä Ounasvaaran Hiihtoseuran kanssa uusi pienet hyppyrimäet, jotka tarjoavat turvalliset ja nykyaikaiset puitteet juniorimäkihyppyyn. Uudet mäet ovat kooltaan K5metriä, K15metriä ja K28metriä.

Aloitamme mäkikoulun tammikuun 8. päivä 2018. Mäkikoulupäivät ovat maanantai ja keskiviikko klo 17:30-19. Ja toiminta jatkuu huhtikuulle ja niin kauan kuin lunta riittää.

 

Mäkikoulussamme painottuu matalankynnyksen liikunta, eli harrastusmaksuja emme kerää mäkikoululaisilta. Taitojen karttuessa ja harrastuskipinän kasvaessa velvoitamme kuitenkin osallistujat liittymään Ounasvaaran Hiihtoseuran jäseniksi.

TÄSSÄ LINKKI: LIITY JÄSENEKSI

Mäkikouluun tarvitset mukaan vain ulkovaatetuksen ja reilusti reipasta mieltä. Meiltä löytyy seuran puolesta tarjota harrastuksen aloitukseen suksia, monoja ja kypäriä. Pienempiä mäkihyppypukuja löytyy vain muutamia ja suosittelemmekin niitä vasta isompiin mäkiin siirryttäessä.

Mäkikoulun aloittamiselle ei ole ikävaatimusta. Nuorimmat ovat olleet jopa viisi vuotiaita, edellytyksenä tosin, että pysyy suksilla ja hallitsee kehoa liikkuvan suksen päällä. Taidot karttuvat vain touhuamalla suksilla ja mikäpä parempi paikka kehittää suksitaitavuutta kuin mäkikoulu. 😉 Ikähaarukka edellisvuosien harrastajissa on ollut 5-12 -vuotta.

Rohkeasti mukaan toimintaan.

Vielä kerkeää mukaan toimintaan mäkikouluun. 🙂 Hyviä hyppykelejä on vielä huhtikuun loppuun!

-Ali (päivitetty 6.4.2018)

 

Varusteet valmiina, oletko sinä?

Mäkikoulun rehtorina toimii:
Ali Hoikkala
ali.hoikkala@gmail.com
040 7795357

 

MÄKIHAUKASTA MÄKIKOTKAKSI!

Mäkikoulusta alkaa mäkimiehen tai naisen uljas ura.

kuvat: Veli-Jukka Mustajärvi/Lapin Kansa