Yhteiskuljetus Jukolan ja Venlojen viestiin 16-18.6.17

OH osallistuu tulevaan Jukolan viestiin neljällä ja Venlojen viestiin kuudella joukkueella. Miehiä on halukkaaksi ilmoittautunut 24 henkilöä ja naisia 33. Naisia on näin ollen sopivasti, mutta miehiä puuttuu neljä. Irmasta löytyvät kaikki viestihalukkuutensa ilmoittaneet.

Seura järjestää osallistujille ilmaisen yhteiskuljetuksen. Alustavan suunnitelman mukaan Jukolabussi lähtee Lappi Areenan parkkipaikalta pe 16.6. noin klo 14.
Pe-la välisen yön yövymme Valtimossa maatilamatkailutyyppisessä majoituksessa nimeltä Laitalan lomat (www.laitalanlomat.com). Majoituksen hinta on 40e/henk. ja sisältää liinavaatteet, pyyh-keen, saunomismahdollisuuden, iltapalan ja aamupalan. Jokainen maksaa oman majoituksensa paikan päällä. Majoitustilat vaihtelevat talomajoituksesta aittamajoituksiin.
Ilmoita itsesi yhteiskuljetukseen sunnuntaihin 4.6.2017 mennessä Maarit Oikariselle puh 040 8351456 tai maarit.oikarinen(at) rovaniemi.fi. Ilmoita samalla myös mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Mikäli bussiin jää tilaa, voidaan ulkopuolisia ottaa mukaan hintaan 70€ (meno-paluu).
Jos olet ilmoittautunut viestiin juoksijaksi ja menet kuitenkin omalla kyydillä, ilmoita myös se em. nu-meroon/sähköpostiin.
PS. Tiesithän , että seuramme perinteisiin kuuluu, että Jukolassa huoltoteltaltamme löytyy pientä purta-vaa seuran puolesta, joten isoa eväsreppua ei tarvita.

http://www.jukola.com/2017/