Vuoden 2018 kartat myynnissä 1.6.2018 alkaen!

Tervetuloa harjoittelemaan SM-viesteihin sekä Napapiiri Jukolaan uudistetulla harjoitustarjonnalla. ​Tarjolla on viisi harjoitusta eri maastoissa radoilla joiden avulla on mahdollisuus saada tuntumaa alueen erilaisiin maastoihin. Yksikään maasto ei vastaa suoraan SM-kisa- tai Jukola -maastoja, mutta kaikista maastoista löytyy piirteitä tulevista arvokisamaastoista. Kaikki harjoitukset kiertämällä voi muodostaa käsityksen siitä mitä odottaa, vaikka tulevat arvokisamaastot sisältävätkin omat ainutlaatuiset ominaispiirteensä.

Hinnat:

Harjoituskartan hinta on 7 euroa.

Yli kymmenen kartan ennakkotilaukset hintaan a´ 5€ sähköpostitse vähintään kolme arkipäivää ennen karttatarvetta osoitteeseen mikko.ojanaho (at) ulapland.fi. Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava myös toivottu noutopaikka alla olevista myyntipaikoista.

Myynti:

Harjoituskarttojen osto ja nouto tapahtuu keskitetysti St1 Saarenkylän (Napapiirintie 2) tai Shell Erottajan 24h (Hallituskatu 22) kassoilta. Erilliset (yli 10 karttaa) karttatilaukset noudetaan ja maksetaan samoissa paikoissa.

Kartat:

Harjoitusten kartat ovat SM-viestin ja Napapiiri Jukolan kartantekijä Matti Kivelän käsialaa (pl. Nuuksvaara, Mapline Oy). Kaikki kartat on ajantasaistettu 2018.

Harjoitukset on suunnitellut SM-viestien ratamestariryhmän jäsen Mikko Ojanaho.

Rastit:

Rastit on merkitty maastoon ”aurausviitalla” jossa on merkittynä rastikoodi. Lähtöjä ja maaleja ei ole merkitty maastoon, mutta ne ovat erittäin selviä rastipisteitä.

(Mikäli havaitset tikkuja puuttuvan, otathan yhteyttä mikko.ojanaho(at)ulapland.fi)