Ens kauel -suunnistusseminaari

Ens kauel -suunnistusseminaari järjestetään jälleen 5.-6.11.2016 yhteistyössä Ounasvaaran Hiihtoseuran ja Santasportin kanssa. Enskauel_seminaari2016_esite kertoo, että liikkeellä ollaan jälleen kovien nimien kera herätellen ajattelua suunnistuksesta erityisesti sprinttisuunnistuksen näkökulmasta. Tarkempi ohjelma tulee lähipäivinä, mutta lauantaina klo 9 aloitellaan ja sunnuntaina klo 14 lopetellaan…

Suunnistuskoulu tarjoaa seminaarin osana omaa sisäistä koulutustoimintaa SM-ikäisille nuorille (v. 2003 syntyneet ja sitä vanhemmat) ja heidän vanhemmilleen sekä valmentajilleen. Seminaarimaksu on 48 euroa (ei majoitusta) johon omavastuuosuus on 25 euroa (niin nuorilta kuin vanhemmilta ja valmentajilta). Myös muut kuin ko. ryhmään kuuluvat ovat tervetulleita seminaariin normaalilla seminaarimaksulla.

Ilmoittautumislinkki on avoinna tapahtumasivulla, jossa on myös seminaari-isännän tervehdys josta saa lisätietoa koulutuksen sisällöistä ja tarkoituksesta. Ilmoittautumisen yhteydessä kaikki OH-laiset ilmoittavat laskutusosoitteeksi seuraavat tiedot: Ounasvaaran Hiihtoseura, Marja-Leena Ojanaho, Paasirinne 5, 96900 Saarenkylä. Seminaarimaksun omavastuut (25/48 euroa) laskutetaan seminaarilaisilta jälkikäteen myös mikäli osallistuja on ollut estynyt osallistumasta seminaariin ilmoittautumisajan umpeuduttua. Ilmoittautumisaikaa on 28.10.2016 asti, johon mennessä ilmoittautumisen voi perua maksutta.

Tervetuloa!

sprinttikartta mainokseen