1.-3.4.2021 Yleisen ja nuorten sarjojen SM-ampumahiihdot

Päivitetty 18.3.2021 klo 12.30:

Suomen Ampumahiihtoliiton tiedote 18.3.2021
Suomen Ampumahiihtoliiton hallitus on kokouksessaan 17.3.2021 päättänyt, että ampumahiihdon kansallinen kilpailutoiminta talvikauden 2020-21 osalta päätetään koronapandemian takia.Päätöksen taustalla on edelleen hankala koronatilanne. SM-kilpailujen osalta, kuten koko kilpailukauden ajan, tilannetta on seurattu ja arvioitu yhdessä viranomaisten, yhteistyökumppaneiden, kilpailujärjestäjien, urheilijoiden ja muiden urheilujärjestöjen kanssa. Liiton hallitukselle esitetyssä tilannearviossa läpikäytiin laajasti tilanteen vaikutuksia mm. tulevan kauden valmennusryhmien valintoihin. Hallitus teki päätöksen kokonaisarvioon perustuen. On valitettavaa, että tilanne on tällainen.Liitto tiedottaa valmennusryhmien valintaperusteista tarkemmin huhtikuussa. Koronapandemian tilannetta seurataan tiiviisti edelleen. Tavoitteena on päästä toiminnoissa suunnitelmalliseen tilaan alkavan harjoituskauden osalta mahdollisimman pian.”Tilanne on ollut jo kauan ja on edelleen harrastajien kannalta erittäin ikävä ja olemme erittäin harmissamme, kun kilpaileminen ei mahdollistu enää tällä kaudella. Katsoimme kuitenkin SM-kilpailujen sekä lopputalven osalta, että kokonaisarvion ja terveysturvallisuuden näkökulmista ei ole mahdollista isoja tapahtumia järjestää”, kommentoi päätöstä toiminnanjohtaja Tapio Pukki.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Tapio Pukki p. 046 8782200
Puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki p. 0500 363126

Tervetuloa kisailemaan Rovaniemen talvisiin maisemiin. Toramon ampumahiihtostadionin hiihtoreitit kuten myös kaupungin muut ladut ovat loistavassa kunnossa harjoittelua varten.

SM-kisojen majoitustarjous.

Varaukset santasport.fi –sivujen kautta.

Santasportin Covid19-terveysturvallisuusohje

Katso maajoukkueen terveiset ampumahiihdon harrastajille maailmancupista Anterselvasta! (kuvan päältä) Maajoukkue haastaa jokaisen ampumahiihtäjän harjoittelemaan hyvin huippuolosuhteissa turvamääräykset huomioiden kohti Rovaniemen SM-kisoja. Maajoukkue on myös mukana Rovaniemellä, joten tule sinäkin kilpailemaan huippujen kanssa samoille kisaladuille.

Huomioithan, että Rovaniemellä järjestetään 4.4.2021 hiihtokilpailu, Ounasvaaran Aurinkokisat.

Kuva 1: Toramon ampumahiihtostadion 17.12.2020