HAEMME TOIMINNANJOHTAJAA

Ounasvaaran Hiihtoseura, vajaan 1000 jäsen yhteisö on yksi Suomen suurimmista ja johtavista hiihtoseuroista. Lappilaisten liikuttajana jo vuodesta 1927.

Ounasvaaran Hiihtoseura tarjoaa monipuolista ja korkeatasoista toimintaa maastohiihdossa, ampumahiihdossa, mäkihypyssä sekä suunnistuksessa. Urheilukouluissamme pienet urheilijan alut saavat osaavaa, motivoivaa ja ammattitaitoista koulutusta omalle urheilijapolulleen.

Haemme Toiminnanjohtajaa

Odotamme toiminnanjohtajaltamme, että sinulla on urheilu -ja järjestötoiminnan kokemusta sekä näyttöjä esimiestyöstä ja hyvästä hallintotavasta. Lisäksi koet toiminnan kehittämisen itsellesi tärkeänä asiana. Olet innostunut ja esimerkillinen tekijä, saat aikaiseksi lupaamasi asiat ja viet päätökset nopeasti käytännön toimintaan.

Arvostamme, että tunnet urheiluseuratoiminnan ja liikunta on lähellä sydäntäsi. Koet lasten ja nuorten liikkumisen tärkeäksi kilpaurheilua unohtamatta. Eri yhteistyökumppaneiden kanssa toimiminen on sinulle luontaista ja esiinnyt tarvittaessa eri tilaisuuksissa seuramme edustajana. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja osaat hyödyntää taitavasti erilaisia viestintäkanavia.

Toimit seuramme keulakuvana ja olet jäsenistömme yhteyshenkilö sekä henkilöstön tuki. Huolehdit seuramme henkilöstön esimiestyöstä, työhyvinvoinnista ja työyhteisön kehittämisestä. Päivittäinen työsi koostuu mm. henkilöstö- ja jäsenasioiden hoitamisesta, seuran markkinoimisesta alueen yrityksille ja yhteistyöverkoston kanssa asioimisesta. Vastaat seuran viestinnästä ja sen kehittämisestä sekä tuet jaostoja tapahtumien ja kilpailuiden tuottamisessa.

Toiminnan pitkäjänteinen kehittäminen on tärkeä osa seuramme toimintasuunnitelmaa, jota lähdet yhdessä seuran johtokunnan, urheilujaostojen ja jäsenistön kanssa toteuttamaan.

Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi sekä tuemme ja kannustamme jatkuvaa itsensä kehittämistä. Näköalapaikka urheilun parissa.

Hae ja jätä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen info@oh.fi viimeistään ma 25.10 klo 10.00 mennessä. Laitatahan hakemukseesi otsikkokenttään ”OH Toiminnanjohtaja”. Liitä hakemuksen myös CV:si ja palkkatoiveesi. Tehtävästä lisätietoa antaa puheenjohtaja Heikki Autto p. 050 512 38 74