Kevätterveiset mäkijaostolta

Talvikausi 2016-2017 alkaa olla niin sanotusti paketissa! Kiitos ja kumarrus toimeliaille talkoolaisille, urheilijoille ja kannustusjoukoille!

Kerrataanpa vielä hieman kauden tapahtumia: Talven kohokohtana Ounasvaaralla oli Ensilumen kisat ja samalla normaalimäen ja yhdistetyn televisioidut SM-kilpailut, jotka käytiin Ounasvaaralla 19. marraskuuta. Mäkihypyssä Jarkko Määttä ja Lauri Asikainen ottivat kaksoisvoiton ennen Japanin Noriaki Kasaita tiukassa kilpailussa. Yhdistetyssä Eetu Hirvonen väläytti ottamalla hopeaa ennen Puijon suurmiestä Ilkka Herolaa. Itavallan Philipp Orter vei kisassa kultaisimman mitalin. Tulokset kyseisistä kilpailuista voitte halutessanne löytää vielä seuramme nettisivuilta.

Pidimme talven aikana yhteensä 9 mäkinäytöstä Israelilaisille turisteille. Näytöksistä saaduilla varoilla pystymme pitämään suorituspaikat hyvässä kunnossa ja tukemaan urheilijoitamme pienillä avustuksilla.

Ounasvaaran hyppyrimäet ovat olleet poikkeuksellisen hyvässä kunnossa lähes koko lumisen talven ajan. Varsinkin pienimmät maamäet! Suurpaljon kiitoksia mäkikoulun organisaatiolle, etenkin Matti Saarelle ja hänen perheellensä sekä myös Antti Määtälle.

Tälle talvikaudelle kuitenkin vielä olisi tarkoitus järjestää pienimuotoiset mäkikoulukisat jollekin arkipäivälle ja edellisen vuoden tapaan kauden päättää Kaiken kansan -kisat alustavasti pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna. Laittakaahan korvan taakse tulevat tapahtumat ja viedään kausi kunnialla loppuun saakka! Kausi päätetään normaaliin tapaan talvikauden päättäjäisissä toukokuun lopussa. Näistä tarkemmat päivämäärät ja ajat ilmoitellaan lähempänä.

Seuraneuvottelupäivät ovat tänä keväänä Tampereella 19.-20.5.2017 Cumulus Hotellissa. Teemana on vapaaehtoisten johtaminen ja rekrytointi.  Ketkä olisivat halukkaita lähtemään mukaan? Lisätietoja mäkijaoston pj Ali Hoikkalalta, ali.hoikkala@gmail.com.

Vielä tiedoksi:

On vuoden jäsenmaksujen maksamisen aika. Maksut suoritetaan nykyään vuosittain. Maksut kaudelle 2017:

  • perhejäsenmaksu 65 euroa
  • aikuisjäsenmaksu 45 euroa
  • nuorisojäsenmaksu 25 euroa
  • kannattajajäsenmaksu 200 euroa
  • ainaisjäsenmaksu 300 euroa

Jäsenmaksun voi suorittaa tilille: FI16 5640 0220 0695 33 viitenumero 110.