Napapiiri-Jukola 2020 pääsihteeri Sami Leinonen esittäytyy

Hei!

Olen kotoisin Kainuusta, joka on viimeiset kymmenen vuotta asunut Pohjois-Karjalassa. Työhistoriani on kuljettanut minut Kainuun Pesiksen, Kainuun Liikunnan ja Pohjois-Karjalan Liikunnan kautta liikunta- ja urheilutapahtumien pariin. Viimeisimpänä olen toiminut Joensuu-Jukola 2017 pääsihteerinä ja Kontiolahden ampumahiihdon maailmancupin tapahtuman apulaisjohtajana.

Seuratoiminta on kuulunut harrastuksiini yli 30 vuoden ajan. Rooli urheilijana on jäänyt nuoruudessa alasarjatason lentopallopeleihin. Tosin sattumien summana olen voittanut kaksi pesäpallon maailmanmestaruutta. Roolini seuratoiminnassa on useimmiten ollut hallinnollisella puolella. Nykyään vapaa-aikanani mielelläni ulkoilen, penkkiurheilen ja luen. Suunnistuksen osalta olen kuntosuunnistaja, jolle Kainuun Rastiviikko kuuluu mahdollisuuksien mukaan kesän ohjelmaan.

Olen erityisen innoissani, kun minulle avautui mahdollisuus olla mukana toisen Jukolan viestin järjestelyissä. Lappi, Rovaniemi ja perinteinen urheiluseura järjestäjänä tekivät päätöksen tarttua mahdollisuuteen helpoksi. Haluan esittää Ounasvaaran Hiihtoseuran johtokunnalle kiitoksen luottamuksesta. Tiedän, että voin tuoda Joensuu-Jukolan kokemuksellani lisäarvoa Napapiiri-Jukolan onnistuneeseen toteuttamiseen.

Napapiiri-Jukola 2020 tulee olemaan mukanaoleville henkilöille mielenkiintoinen matka ja Jukola -viikonloppu ikimuistoinen elämys. Toivon, että mahdollisimman moni seuran jäsen ja rovaniemeläinen lähtee mukaan Napapiiri-Jukolan ainutlaatuiselle matkalle. Yhdessä olemme enemmän.

 

– Sami