OH:n uuden toiminnanjohtajan tervehdys

Tervehdys kaikille Ounasvaaran Hiihtoseuralaisille,

 Nimeni on Jaana Saarinen ja olen uusi Ounasvaaran Hiihtoseuran toiminnanjohtaja 18.4.2017 alkaen.

Vähän itsestäni; olen pian 41-vuotias nainen ja asun Napapiirillä. Perheeseeni kuuluu aviomieheni Pekan lisäksi kaksi peruskouluikäistä poikaa ja 3-vuotias tyttö. Lisäksi uusimpana perheenjäsenenä meille vastikään muutti Kääpiösnautseri tyttö.

Työhistoriani on pitkä lähinnä liike-elämän ja designin alalta. Viimeisimmäksi olen toiminut Marimekko Oyj:llä aluepäällikkönä vastuualueenani Suomen ja Saksan myymälät. Historiaani kuuluu mm. myös työ Finnish Flash ry – Teemu Selänteen hyväntekeväisyysjärjestön mielenkiintoisissa ympyröissä.

 Koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi, lisäksi olen opiskellut ulkomailla – New Mexicossa vuoden ja Englannissa vahvistin opintojani Business Management opinnoilla. Viimeisimmäksi ole suorittanut Johtajuuden erikoisammattitutkinnon ja myynnin Leading Sales opinnot.

Urheilijataustani on vaatimaton mutta urheilun parissa olen ollut vuosia perheeni varsin aktiivisen seuraurheilun vuoksi. Perheeni miesväki on tuonut tutuksi seuraurheilun, sekä jalkapallon että jääkiekon puolelta. Itse aikoinani olen tanssinut vuosia Rimpparemmissä. Nykyään oma liikkumiseni pyörii pääosin laskettelun, kuntosalin ja lenkkeilyn puolella.

 OH:lla on pitkät ja arvokkaat perinteet ja niitä kunnioittaen haluan jatkaa seuran kehittämistä. Tuon tullessani business-osaamista, laajat verkostot, luovaa ja idearikasta uutta otetta asioihin. Tänä vuonna vietämme kunnioitettavaa 90-vuotisjuhlavuotta. Jo tästäkin arvokkaasta syystä tavoitteet tuleville vuosille pitää olla kovia ja suunta aina ylöspäin. Haluan olla rakentamassa OH:sta vahvaa rovaniemeläisten yhteistä ylpeydenaihetta, johon kaikki haluavat kuulua. Meidän tulee saada luotua trendikkäitä tuotteita ja tapahtumia mitkä kiinnostavat tämän päivän ihmistä – keräävät sekä yleisöä että yhteistyökumppaneita, luovat keskustelua ja värittävät Rovaniemen tarjontaa eikä ainoastaan urheilun vaan myös viihteen ja matkailun sektoreilla.

Yksi suurimmista ponnistuksista tulee olemaan Napapiiri-Jukola vuonna 2020. Siihen tulemme tarvitsemaan jokaista kynnelle kykenevää. Napapiiri Jukola on meille – koko seuralle iso näytönpaikka ja samalla myös valtaisa mahdollisuus tehdä ja saavuttaa jotain ikimuistoista.

 Kiitän seuran johtoa, että saan olla mukana tässä kaikessa.

 Kuulen myös mielelläni mitä ajatuksia, toiveita ja vinkkejä Teillä on Ounasvaaran Hiihtoseuran kehittämisen suhteen.

 Tulkaahan käymään ja tervehtimään Punaisella Tuvalla – pyrin pitämään kahvipannun aina kuumana.

 Yhteistyöterveisin,

 Jaana Saarinen
Toiminnanjohtaja
Ounasvaaran Hiihtoseura