Ounasvaaran Hiihtoseura vuokraa Ounasvaaran Majan Royal Reindeer:lle

Ounasvaaran Hiihtoseura ja Rovaniemen Pajakylässä toimiva Royal Reindeer ravintola ovat solmineet yhteistyösopimuksen Ounasvaaran Majan täysipäiväisestä vuokraamisesta 1.5.2017 lähtien.

Royal Reindeer Ounasvaara tulee jatkossa tarjoamaan matkailijoille- ja paikalliselle väestölle ravintolapalveluita toteuttaen juhlatilaisuuksia, kokouksia ja ohjelmapalveluita. Uudella vuokrasopimuksella varmistetaan historiallisesti merkittävän tilan kokonaisvaltainen hyödyntäminen ja matkailun edistäminen alueella.

”Elämä ja yhteiskunta ovat muuttuneet paljon seuran 90-vuotisen historian aikana. Niin on Ounasvaaran Hiihtoseurankin muututtava ajan hengessä. Vankan ja vahvan menestyksen olemme saavuttaneet monien upeiden urheilijoiden, toimitsijoiden, talkoolaisten ja koko jäsenistön voimin. Seuramme on saanut juhlia vuosien saatossa Olympiavoittajia, Maailmanmestareita, Suomen mestareita ja monia muita mestareita.

 

Jatkossa meidän on keskitettävä kaikki voimavaramme seuratyön kehittämiseen jäsenistön hyväksi. Tulevaisuudessa kohtaamme monia suuria ja mielenkiintoisia haasteita, johon tulemme tarvitsemaan koko seuraväen tuen ja osaamisen. Ounasvaaran Hiihtoseuran yhteiskunnallinen vastuu on kasvanut merkittävästi lasten ja nuorten matalankynnyksen liikuntatapahtuminen järjestäjänä.

Olemme maanantaina 24.4.2017 tehneet yhden merkittävän muutoksen toiminnassamme ja vuokranneet Ounasvaaran Majan ulkopuoliselle toimijalle. ” Summaa Ounasvaaran Hiihtoseuran puheenjohtaja Pekka Turkki.

Royal Reindeer ravintola tarttuu innokkaana uuteen haasteeseen laajentaen toimintaansa Ounasvaaralle. ”Olemme asiakaskuntamme kautta vakuuttuneet kasvavavasta kysynnästä laadukkaiden, elämyksellisten ja persoonallisten ravintoloiden suhteen. Rovaniemellä on ollut ajoittain pulaa isoista tilausravintoloista ja marraskuussa 2017 ovensa avaava Royal Reindeer Ounasvaara tuleekin tarjoamaan asiakaspaikkoja yli 200, lisäksi ravintola tulee täyttämään alueella yöpyvien matkailijoiden sekä paikallisten asukkaiden ruokailuja päivittäin. Tulevaisuudessa onkin mahdollista piipahtaa meillä aamiaisella vaikkapa hiihtolenkin päätteeksi. Sijainti on erinomainen palvelemaan esimerkiksi revontulia jahtaavia matkailijoita tai luonnosta nauttivia kävijöitä” kertoo Toimitusjohtaja Susanne Hulbekkmo.

”Tulevalle kesälle ja syksylle häitä ja juhlatilaisuuksia on mukavasti ja vielä löytyy vapaita ajankohtia. Jatkossakin Ounasvaaran Maja on paikallisille vuokrattavissa kesäaikaan tarjoten entistäkin laajempaa palvelua sisältäen myös kattavampaa juhlatilaisuuksien suunnittelua. Ennakkoon varatut tilaisuudet toteutamme sovitun mukaisesti” muistuttaa Susanne Hulbekkmo.

Lisätiedot:

Ounasvaaran Hiihtoseura ry, puheenjohtaja Pekka Turkki, puhelin: 0400 – 691 439, sähköposti: pekka.turkki@pt-auto.fi / toiminnanjohtaja Jaana Saarinen, puhelin 040 – 720 4005, sähköposti: jaana.saarinen@oh.fi

Royal Reindeer ravintola, toimitusjohtaja Susanne Hulbekkmo, puhelin: 040 – 724 3980, sähköposti: susanne.hulbekkmo@royalreindeer.com