Rullahiihtokoulu

Tule mukaan 8-13 vuotiaiden rullahiihtokouluun!

Rullahiihtokoulussa treenataan monipuolisesti pelien ja leikkien avulla rullahiihtotekniikoita ja tutustutaan hiihtäjän kesäharjoitteluun. Kokoonnumme kahdesti viikossa kello 17.30-19.00 Lappi Areenan parkkipaikalla aikavälillä 14.6-2.7.2021.

Osallistuminen on täysin maksutonta. Mikäli innostuit voit ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostiviestin, joka sisältää nimen ja iän, osoitteeseen emilia.irvankoski@gmail.com.Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin saa myös samasta osoitteesta!

 

OHJEET
Mukaan tarvitset kypärän, sauvat, monot, rullasukset, lenkkarit ja juomapullon/juomavyön sekä reipasta mieltä! Jos et omista vielä rullasuksia ja haluaisit mukaan niin ei hätää! Ounasvaaran hiihtoseuralta on mahdollisuus saada rullasukset lainaan aina harjoitusten ajaksi. Mikäli tarvitset rullasuksia lainaan ilmoita tarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä (emilia.irvankoski@gmail.com). 

SISÄLTÖRUNKO
Jokainen harjoituskerta sisältää aluksi rullahiihtoa noin tunnin ja loppuverryttely tehdään jalkaisin.

ke 16.6:tutustuminen, rullahiihdon perusteet, jarrutus
pe 18.6: tekniikoiden läpikäynti, pelejä
ti 22.6: pelejä ja leikkejä
ke 23.6: ketteryys rullasuksilla, pelit & leikit
ke 30.6: tasatyöntö
pe 2.7: kisailut

HUOM! Vakuutusturva tulee hankkia ennen rullahiihtokouluun osallistumista. Kilpailevat nuoret voivat lunastaa lisenssin/skipassin ja vakuutusturvan osoitteesta www.suomisport.fi. Kausi on 1.6.2021-31.5.2022.

OHJAAJAT
Emilia Irvankoski
Nea Pääkkönen