Ounasvaaran Hiihtoseuran hiihtokoulu 2020–2021

Ounasvaaran Hiihtoseuran hiihtokoulu käynnistyy 2.11.2020 ja kausi päätetään kevään lumilla huhtikuun alussa. Harjoitukset pidetään Ounasvaaran hiihtostadionilla (Taljatie 2) ma ja to klo 18–19. Hiihtokoulu on tarkoitettu 4–12-vuotiaille ja ryhmät muodostetaan taitotason mukaan.

Hiihtokoululaisilla on osallistumisoikeus hiihtokilpailuihin ja osanottomaksuja hiihtokilpailuista ei tule. Ounasvaaran Hiihtoseuran hiihtojaosto kustantaa hiihtokoulun maksun suorittaneiden osanottomaksut eri kilpailuihin. Musti-Cup on loistava hiihtokilpailusarja lähteä tutustumaan ja totuttelemaan kilpailun maailmaan.

Ilmoittautuminen avautuu 1.9 ja se tapahtuu oh.fi/hiihto/ilmoittautuminen sivun kautta. Ilmoittautumisen mukana saat Skipassin joka sisältää vakuutuksen. Ilmoittautumisen yhteydessä saat hoidettua hiihtokoulumaksun/maksut ja seuran jäsenmaksun.

Maksut

 • 2 krt / vko 120€, sisarale 2. lapsi 90€ ja 3. lapsi 70€
 • 1 krt / vko 70€, ei sisaralennusta.
 • Sisaralennus lasketaan aina halvimman mukaan.
 • Jos toinen lapsi osallistuu 1krt/vko ja toinen 2krt/vko. Hinta on 70€ + 90€
 • Jos kaksi lasta käy 1krt/vko. Hinta on 70 € + 70 €

Osallistuminen hiihtokouluun edellyttää OH:n jäseneksi liittymisen.  Alla tarkempi info tästä. Näistä ja monista muista asioista voitte tulla juttelemaan hiihtokoulun infotilaisuuteen to 8.10 klo 18–19 kahvin ja mehun kera.

Lisäinfoa

 • Ounasvaaran hiihtoseuran jäsenmaksut ovat voimassa kalenterivuosittain. Hiihtokoululaiset voivat maksaa 2021 jäsenmaksun jo marraskuussa. Voitte käydä tutustumassa vaihtoehtoihin etukäteen TÄSTÄ linkistä. Huomaathan perhejäsenyyden! 
 • Huoltaja! OH-hiihtokoulussa vastuu-/apuohjaajia tarvitaan. Seuran ydinporukan voimin tämä ei ole mahdollista. Vanhempien osallistumista toivotaan, joten jos omaat jo aiempaa kokemusta ohjaamisesta, niin ilmoita itsesi mukaan lapsen ilmoittautumisen yhteydessä! Ohjaajille järjestetään koulutus kauden alussa.
 • Mehunjakelu hoidetaan tänäkin vuonna vanhempien toimesta. Olethan aktiivinen huoltaja ja ota vastuu mehunkeitosta. Varaa omat vuorosi mehunkeittolistalta. Perehdytys tapahtuu ensimmäisillä hiihtokoulukerroilla.
 • Hiihtokoulumaksuun sisältyy ensilumenlatumaksu. Hiihtokoululaisille jaetaan harjoituksissa tuubihuivit, jota tulee käyttää ensilumen ladulla.

  Lisätietoja OH-hiihtokoulusta hiihtokoulun rehtorilta Pirjo Muraselta hiihtokoulu.oh@gmail.com.

  Otahan seurantaan facebookista OH-hiihtokoulu ja Ounasvaaran Hiihtoseura. facebook.com/ohhiihtokoulu ja facebook.com/OunasvaaranHiihtoseura.