Ounasvaaran Hiihtoseuran hiihtokoulu 2021-2022

Ounasvaaran Hiihtoseuran hiihtokoulu käynnistyy 1.11.2021 ja kausi päätetään kevään lumilla 31.3.2022. Harjoitukset pidetään Ounasvaaran hiihtostadionilla (Taljatie 2) ma ja to klo 18–19. Hiihtokoulu on tarkoitettu 4–14-vuotiaille ja ryhmät muodostetaan taitotason mukaan. Tästä linkit näet tulevan kauden ohjelman: Hiihtokoulun ohjelma 2021-2022.

Hiihtokoululaisilla on osallistumisoikeus hiihtokilpailuihin ja osanottomaksuja hiihtokilpailuista ei tule. Ounasvaaran Hiihtoseuran hiihtojaosto kustantaa hiihtokoulun maksun suorittaneiden osanottomaksut eri kilpailuihin. Musti-Cup on loistava hiihtokilpailusarja lähteä tutustumaan ja totuttelemaan kilpailun maailmaan.

Hiihtokoulun jälkeen lapsille on tarjolla lämmintä mehua. Mehunkeitto hoidetaan vanhempien toimesta. Olethan aktiivinen huoltaja ja ota vastuu mehunkeitosta! Omien vuorojen varaaminen hoituu helposti TÄSTÄ!

Ilmoittautuminen on vielä auki ja se tapahtuu oh.fi/hiihto/ilmoittautuminen sivun kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä saat hoidettua skipassin, hiihtokoulumaksun/maksut ja seuran jäsenmaksun samalla kertaa.

Maksut (2.11.2021 alkaen)

Tänä kautena seura on ostanut skipassin kaikille hiihtokoulun alkuun mennessä (1.11.2021) ilmoittautuneille. Hiihtokoulun aloituksen yhteydessä hiihtokoulun hintaa on laskettu 27€ ja jälki-ilmoittautujat ostavat nykyisen käytännön mukaan itse skipassin, jonka jälkeen voi ilmoittautua hiihtokouluun. 

Osallistuminen hiihtokouluun edellyttää OH:n jäseneksi liittymisen. Olemme sisällyttäneet jäsenmaksun (25€) hiihtokoulun hintoihin. Alla tarkempaa tietoa maksuista:

Hiihtokoulumaksuja on kolme (3) erilaista:

  • 2 krt / vko 138€, sisarale: muut sisarukset 103€
  • 1 krt / vko 88€, ei sisaralennusta.

Ounasvaaran hiihtoseuran jäsenmaksut ovat voimassa kalenterivuosittain. Hiihtokoululaisten jäsenmaksu (25€) on lisätty hiihtokoulun perushintoihin. Kaikki maksut hoituvat samalla kerralla, kun ilmoitatte lapsenne SuomiSportin kautta hiihtokouluun. Voitte käydä tutustumassa jäsenmaksuihin myös TÄSTÄ linkistä. Huomaathan perhejäsenyyden! 

Huoltaja – OH-hiihtokoulussa vastuu-/apuohjaajia tarvitaan! Seuran ydinporukan voimin tämä ei ole mahdollista. Vanhempien osallistumista toivotaan, joten jos omaat jo aiempaa kokemusta ohjaamisesta, niin ilmoita itsesi mukaan lapsen ilmoittautumisen yhteydessä! Ohjaajille järjestetään koulutus kauden alussa.

Lisätietoja OH-hiihtokoulusta hiihtokoulun rehtorilta Pirjo Muraselta hiihtokoulu.oh@gmail.com.

Otahan seurantaan facebookista OH-hiihtokoulu ja Ounasvaaran Hiihtoseura. facebook.com/ohhiihtokoulu ja facebook.com/OunasvaaranHiihtoseura.