Ounasvaaran Hiihtoseuran hiihtokoulu 2021-2022

Ounasvaaran Hiihtoseuran hiihtokoulu käynnistyy 1.11.2021 ja kausi päätetään kevään lumilla 31.3.2022. Harjoitukset pidetään Ounasvaaran hiihtostadionilla (Taljatie 2) ma ja to klo 18–19. Hiihtokoulu on tarkoitettu 4–14-vuotiaille ja ryhmät muodostetaan taitotason mukaan.

Hiihtokoululaisilla on osallistumisoikeus hiihtokilpailuihin ja osanottomaksuja hiihtokilpailuista ei tule. Ounasvaaran Hiihtoseuran hiihtojaosto kustantaa hiihtokoulun maksun suorittaneiden osanottomaksut eri kilpailuihin. Musti-Cup on loistava hiihtokilpailusarja lähteä tutustumaan ja totuttelemaan kilpailun maailmaan.

Ilmoittautuminen avautuminen on avattu oh.fi/hiihto/ilmoittautuminen sivun kautta. Ilmoittautumisen mukana saat Skipassin joka sisältää vakuutuksen. Ilmoittautumisen yhteydessä saat hoidettua hiihtokoulumaksun/maksut ja seuran jäsenmaksun.

Maksut

Hiihtokoulumaksuja on kolme (3) erilaista:

  • 2 krt / vko 165€, sisarale: muut sisarukset 130€
  • 1 krt / vko 115€, ei sisaralennusta.

Osallistuminen hiihtokouluun edellyttää OH:n jäseneksi liittymisen. Olemme sisällyttäneet jäsenmaksun (25€) hiihtokoulun hintoihin. Alla tarkempi info tästä.

Lisäinfoa

  • Ounasvaaran hiihtoseuran jäsenmaksut ovat voimassa kalenterivuosittain. Hiihtokoululaisten jäsenmaksu (25€) on lisätty hiihtokoulun perushintoihin. Kaikki maksut hoituvat samalla kerralla, kun ilmoitatte lapsenne SuomiSportin kautta hiihtokouluun. Voitte käydä tutustumassa jäsenmaksuihin myös TÄSTÄ linkistä. Huomaathan perhejäsenyyden! 
  • Huoltaja! OH-hiihtokoulussa vastuu-/apuohjaajia tarvitaan. Seuran ydinporukan voimin tämä ei ole mahdollista. Vanhempien osallistumista toivotaan, joten jos omaat jo aiempaa kokemusta ohjaamisesta, niin ilmoita itsesi mukaan lapsen ilmoittautumisen yhteydessä! Ohjaajille järjestetään koulutus kauden alussa.

Lisätietoja OH-hiihtokoulusta hiihtokoulun rehtorilta Pirjo Muraselta hiihtokoulu.oh@gmail.com.

Otahan seurantaan facebookista OH-hiihtokoulu ja Ounasvaaran Hiihtoseura. facebook.com/ohhiihtokoulu ja facebook.com/OunasvaaranHiihtoseura.