Hei!

Rovaniemen kaupunki yhteistyössä Ounasvaaran Hiihtoseuran kanssa uusi pienet hyppyrimäet, jotka tarjoavat turvalliset ja nykyaikaiset puitteet juniorimäkihyppyyn. Uudet mäet ovat kooltaan K5metriä, K15metriä ja K28metriä.

 

Mäkikoulu nyt osana moniurheilukoulua

Lapin urheiluopiston Moniurheilukoulu ja Ounasvaaran Hiihtoseuran mäkijaosto järjestävät yhteistyössä tulevalle talvikaudelle 2018-2019 mäkihypystä kiinnostuneille 6-12-vuotiaille lapsille ja nuorille Ounasvaaran Hiihtoseuran mäkikoulun.

Mäkihyppykoulussa lapsille ja nuorille tarjotaan harjoitteluun seuran että opiston puolesta välineistö, harjoitteluolosuhteet sekä ammattitaitoiset ohjaajat. Mäkikoulun rehtorina toimii Jukka Ylipulli.

Mäkihyppykoulu järjestetään osana Moniurheilukoulua, jonka puitteissa voit tehdä lajeista erilaisia yhdistelmiä. Moniurheilukoulun toiminnassa on mukana mm. uintia, yleisurheilua sekä voimistelua ja trampoliinihyppyjä.

Mäkikoulu starttaa koulujen syyslomien jälkeen viikolla 43. Mäkikoulu on suunniteltu ympärivuotiseksi. Talvikauden (loka-toukokuu) hinta on 140€ / osallistuja.

Tarkemmat harjoitusajat tulevat lähiaikoina sivulle moniurheilukoulu.fi. Ilmoittautuminen mäkikouluun tulee tehdä 12.10.2018 mennessä.

Lisätietoja Ounasvaaran Hiihtoseuran mäkikoulusta:

Santasport Lapin urheiluopisto / Moniurheilukoulu: Susanna Parkkisenniemi, puh. 040-197 1396, susanna.parkkisenniemi@santasport.fi

Ounasvaaran Hiihtoseura / mäkijaosto: Ali Hoikkala, puh. 040-779 5357, ali.hoikkala@gmail.com