Hippo-suunnistuskoulu alkaa maanantaina 13.5. Ounasrinteen koulun pihalla

Lasten Hippo-suunnistuskoulun kausi käynnistyy tulevana maanantaina 13.5. Ensimmäisellä kerralla harjoitus on Ounasrinteen koulun pihalla. Harjoitukset alkavat klo 17.00 ja klo 18.00. Tarkempi sijainti löytyy suunnistuskoulun kalenterista.

Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu 4-12-vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille lapsille. Lapset ovat suunnistuskoulussa yhdessä huoltajansa kanssa. Suunnistuskouluun on jo ilmoittautunut hyvin osallistujia, mutta mukaan mahtuu vielä. Ilmoittautumisen voi suorittaa netissä etukäteen (linkki) tai paikan päällä ensimmäisellä harjoituskerralla. Ennakkoilmoittautuminen on kuitenkin suositeltavaa, jotta karttoja osataan varata riittävästi. Hippo-suunnistuskoulun hinta on 60 € OH:n jäsenille ja 85 € muille.

Harjoituksen alussa annetaan kaikille yhteisesti lyhyt info suunnistuskoulusta ja tulevasta harjoituksesta. Tämän jälkeen suunnistuskoululaiset jakaantuvat iän ja taitotason perusteella jaettuihin tasoryhmiin. Ryhmän oma ohjaaja antaa ryhmäläisille tarkemman ohjeistuksen päivän harjoituksesta.

Mukaan tarvitset säänmukaisen varustuksen ja reipasta mieltä.

Nähdään maanantaina!

Lisätiedot:
suvi.oikarinen(at)outlook.com

Kalenteri
Maksuohje

SUUNNISTUKSEN YHTEISTYÖKUMPPANIT