OH:n Suunnistuspäivä 12.1.2020

11.1.2020

Korttelisuunnistuksen olosuhteet ovat todella liukkaat, joten suositellaan nastakenkiä (vaikka kesän suunnistuskengät) sekä varovaisuutta. Ajanottoa ei ole.


9.1.2020

Ilmoittautuneita on jo sen verran, että tapahtuma varmuudella järjestetään. Mukaan kuitenkin vielä mahtuu, joten tervetuloa! Muista kuitenkin mielellään ilmoittautua etukäteen. Tavataan Punaisella tuvalla sunnuntaina 9.30.

 


Hyvää alkanutta vuotta 2020!

Ounasvaaran hiihtoseuran suunnistusjaosto käynnistää vuoden toimintansa sunnuntaina 12.1.2020 leiripäivällä Punaisella tuvalla. Ohjelmassa on korttelisuunnistusta, tietoa tulevan vuoden toiminnasta ja tapahtumista, ruokailu sekä yhteislenkki. Leiripäivä on avoin uusille ja vanhoille seuran jäsenille. Tule siis Punaiselle tuvalle 12.1. vaihtamaan kuulumisia vanhojen tuttujen kanssa tai tutustumaan paremmin seuran toimintaan. Paikalla voit myös ilmoittautua talkoolaiseksi Jukolaan.

 

Aikataulu:

9.30 Tapaaminen ja ohjeistus Punaisella tuvalla

10.00 Korttelisuunnistus

11.00-12.00 Ruokailu + kahvit Punaisella tuvalla (jaosto tarjoaa)

12.30 Tietoa tulevan vuoden toiminnasta (Ounasrastit, Jukola, lasten ja nuorten toiminta, Opiskelijoiden MM-hisu)

14.00 Yhteislenkille lähtö Punaiselta tuvalta (hiihto/juoksutekniikka)

 

Ilmoittautuminen leiripäivään sähköpostilla Suville (suvi.oikarinen(at)outlook.com) pe 10.1. mennessä, jotta ruokaa ja karttoja osataan varata riittävästi. Ilmoita myös mahdolliset erityisruokavaliot. Leiripäivä järjestetään, jos osallistujia vähintään 10. Voit osallistua vain osaan päivän ohjelmasta, ilmoita siitäkin sähköpostilla.

 

Leiripäivään ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet sekä seuran jäseneksi liittymisestä kiinnostuneet perheineen. Leiripäivä on lapsille hyvä tilaisuus tutustua muihin seuran suunnistajiin ja yhteislenkkien tasot suunnitellaan niin, että jokainen pysyy mukana.

 

Tervetuloa!