Vuoden 2018 kartat myynnissä 1.6.2018 alkaen!

Tervetuloa harjoittelemaan SM-viesteihin sekä Napapiiri Jukolaan uudistetulla harjoitustarjonnalla. ​Tarjolla on viisi harjoitusta eri maastoissa radoilla joiden avulla on mahdollisuus saada tuntumaa alueen erilaisiin maastoihin. Yksikään maasto ei vastaa suoraan SM-kisa- tai Jukola -maastoja, mutta kaikista maastoista löytyy piirteitä tulevista arvokisamaastoista. Kaikki harjoitukset kiertämällä voi muodostaa käsityksen siitä mitä odottaa, vaikka tulevat arvokisamaastot sisältävätkin omat ainutlaatuiset ominaispiirteensä.

HOX! Seurat ovat kyselleet omien harjoitusten tekemistä harjoitusmaastoihin. Toivomme että maastoissa liikutaan vain tarjottujen harjoitusten ”väyliä” eikä ”räätälöityjä” harjoituksia ole tarjolla. Kts. uutisointi SM-viestin sivuilla https://oh.fi/suunnistus/smviestit18uutiset/

.

Hinnat:

Harjoituskartan hinta on 7 euroa.

Yli kymmenen kartan ennakkotilaukset hintaan a´ 5€ sähköpostitse vähintään kolme arkipäivää ennen karttatarvetta osoitteeseen mikko.ojanaho (at) ulapland.fi. Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava myös toivottu noutopaikka alla olevista myyntipaikoista.

Myynti:

Harjoituskarttojen osto ja nouto tapahtuu keskitetysti St1 Saarenkylän (Napapiirintie 2) tai Shell Erottajan 24h (Hallituskatu 22) kassoilta. Erilliset (yli 10 karttaa) karttatilaukset noudetaan ja maksetaan samoissa paikoissa.

Kartat:

Harjoitusten kartat ovat SM-viestin ja Napapiiri Jukolan kartantekijä Matti Kivelän käsialaa (pl. Nuuksvaara, Mapline Oy). Kaikki kartat on ajantasaistettu 2018.

Harjoitukset on suunnitellut SM-viestien ratamestariryhmän jäsen Mikko Ojanaho.

Rastit:

Rastit on merkitty maastoon ”aurausviitalla” jossa on merkittynä rastikoodi. Lähtöjä ja maaleja ei ole merkitty maastoon, mutta ne ovat erittäin selviä rastipisteitä.

(Mikäli havaitset tikkuja puuttuvan, otathan yhteyttä mikko.ojanaho(at)ulapland.fi)

YHTEISTYÖSSÄ