HippoCup 10.8. AM-kisat

Lapin AM-kisojen yhteydessä on mahdollista kiertää AM-kisojen ratoja. AM-kisat ovat lisenssivapaa kilpailu, joten on myös mahdollista osallistua oikeaan kilpailuun, vaikkei kilpailulisenssiä omistaisikaan. Kilpailut alkavat lauantaina 14.00. Radalle on mahdollisuus lähteä 14.00-14.30 välillä.

Tarjolla olevat radat:

H/D10RR (alle 10-vuotiaiden rastireitti)

H/D12TR (alle 12-vuotiaiden tukireitti)

H/D12 (alle 12-vuotiaiden normaalirata)

H/D13 (alle 13-vuotiaiden normaalirata)

H/D14 (alle 14-vuotiaiden normaalirata)

AM-kilpailuihin ilmoittautuminen lisenssisuunnistajille IRMA:ssa, muilla sähköpostilla sirpa.torvinen(at)lapinamk.fi. Suunnistuskoululaiset voivat ilmoittautua myös Suville suvi.oikarinen(at)outlook.com. Ilmoittautuminen mielellään 5.8. mennessä, mutta viimeistään 8.8. mennessä. Myös AM-kilpailuiden ulkopuolella HippoCupissa suunnistavien tulisi ilmoittautua etukäteen sähköpostilla Suville, jotta karttoja on riittävästi saatavilla.

Lisätiedot AM-kilpailujen kilpailukutsusta ja kilpailuohjeista. (sekä Suvilta sähköpostitse)

Lapin AM-kilpailut

 


HippoCup 22.7. Nivavaara

Tulokset

Väliajat


HippoCup 8.7. Pöyliövaara

Tulokset

Väliajat


HippoCup-harjoituskilpailu on kaikille alle 14-vuotiaille avoin suunnistuksen harjoituskilpailu. OH:n suunnistuskoululaisille HippoCup on osa suunnistuskoulua. HippoCup on ilmainen myös OH:n nuorten valmennusryhmämaksun maksaneille. Muille osallistumismaksu on 5 €/kilpailu.

HippoCupissa järjestelyt ovat kuten oikeissa kilpailuissa ajanottoineen ja numerolappuineen. Radan voi kiertää kuitenkin myös ilman kilpailemista omaan tahtiin yksin tai yhdessä vanhemman kanssa kuten tavallisissakin suunnistuskoulun harjoituksissa. Harjoituskilpailunimeä ei siis tarvitse säikähtää.

HippoCup-harjoituskilpailut järjestetään Rovaniemellä:

  • ma 8.7. Pöyliövaarassa Sijainti
  • ma 22.7. Nivavaarassa Sijainti
  • la 10.8. Lapin AM-kisojen yhteydessä

Lisätiedot 8.7. ja 22.7. HippoCupeista löydät alla olevasta kilpailukutsusta. 10.8. Hippocupista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

HippoCup kilpailukutsu 8.7. ja 22.7.

Lisätiedot:

suvi.oikarinen(at)outlook.com