SM-viestit lähestyvät kovaa vauhtia ja organisaatio alkaa olla valmiina. Kiitoksia jo tässä vaiheessa kaikille teille vapaaehtoisille mukanaolostanne. Tässä viestissä on teille tietoa talkootehtävistä ja muita yleisiä ohjeita. Tarkemmat ohjeet omista tehtävistänne ja aikataulusta saatte omilta vastuualuevetäjiltänne sähköpostilla.  Ensimmäinen startti on klo 11.50, mutta toimitsijoilla toki riittää tehtävää paljon aikaisemminkin. Kisat ovat ohi noin klo 16.00.

Kaikille toimihenkilöille tarjotaan kisoissa seuran toimesta pullakahvit ja lounas. Nämä saatte toimitsijakorttia näyttämällä. Kisapaikalla on toimitsijoille oma P-alueensa lähellä kisakeskusta. Tälle toimitsijoille tarkoitetulle pysäköintialueelle päästäksenne teillä tulee olla jo valmiiksi haettuna P-kortti.

Toimitsijakortteja ja P-kortteja voitte noutaa Punaiselta Tuvalta keskiviikkona klo 17-19 ja torstaina klo 16-17. Mikäli ette ehdi näitä hakea ennakkoon niin ei hätää, sillä joudutte vain jättämään autonne hieman kauemmaksi ja saatte kortit kisakeskuksen Infosta.

Alla on lista toimitsijoista ja heidän tehtävistään. Mikäli teillä on jotain kysymistä tehtävistänne, niin ottakaa ensisijaisesti yhteys oman ryhmänne vastaavaan tai allekirjoittaneeseen. Yleisissä asioissa voitte kääntyä kilpailunjohtajan puoleen.

SUUNNISTUKSEN YHTEISTYÖKUMPPANIT