Kesäterveisiä Jukolasta

Kesä on suunnistajan kulta-aikaa. Viron ja Tampereen maailmanmestaruuskisat ovat takana. Me rovaniemeläiset iloitsemme tietysti entisen oh-laisen Olli Ojanahon huimasta menestyksestä nuorten MM-kisoissa. Suomen rastiviikot ovat myös takanapäin ja oh-laisia oli runsain joukoin menossa mukana.

Jukolan Viesti Joensuussa oli onnistunut tapahtuma niin suunnistuksellisesti kuin muiltakin osin. Hieno sää kruunasi viikonlopun. Napapiiri-Jukolan vastuuhenkilöitä oli tutustumassa Joensuun Jukolaan. Saimme hyvän vastaanoton järjestäjiltä ja heillä riitti aikaa keskusteluihin vaikka tapahtuma oli päällä koko ajan. Saimme arvokasta tietoa liikenteen, kenttätoimintojen, ruokailun, ajanoton, talouden ja markkinoinnin sekä johtamisen osa-alueilta. Kalevan Rastin porukoille isot kiitokset!

Kävimme juhannuksen jälkeen palautekeskustelun Joensuun Jukolasta. Keskustelu oli vilkasta ja innostunutta. Saimme hyvää oppia tulevaa omaa Jukolaamme varten. Kiitokset kaikille mukana olleille. Oman Jukolan järjestelyt jatkuvat kaikilla rintamilla.

Suunnistuksellista kesän jatkoa!

Martti Anttila

Napapiiri-Jukolan kilpailujen johtaja

SUUNNISTUKSEN YHTEISTYÖKUMPPANIT