KUTSU KAIKILLE AVOIMEEN ”JUKOLA 2020”–II SEMINAARIIN

Torstaina 12.11.2015 Lapin Urheiluopistolla klo 14.00-16.30
Teemana oppilaitosyhteistyö

Ounasvaaran Hiihtoseura on saanut järjestettäväkseen Jukolan Viestin vuonna 2020 Rovaniemellä.

Suomen ylivoimaisesti suurimman urheilutapahtuman, lähes 20 000 osanottajaa ja kaikkiaan 40-50 000 vierasta kokoavan kaksipäiväisen ja yli yön kestävän suunnistusviestitapahtuman järjestämistehtävässä onnistuminen edellyttää paikkakunnalla ja maakunnassa yhteistyötä yli kaikkien rajojen.  

Vuosittain eri puolilla maatamme järjestettävän, maamme ylivoimaisesti suurimman liikuntatapahtuman järjestäminen on massiivinen ja monivuotinen haaste sen järjestäjille ja tukijoille. Samalla se on ainutkertainen yhteistyön mahdollisuus ja näköalapaikka järjestävälle seuralle, koko isäntäpaikkakunnalle, alueelle sekä suurelle määrälle tapahtuman yhteistyökumppaneita.

Medianäkyvyydessään Jukolan Viesti tarjoaa omaa luokkaansa olevan foorumin alueen yhteistyön ja osaamisen esittelylle mm. kellon ympäri kestävän TV-lähetyksen, netti-TV:n, laajan toimittajajoukon sekä koko ajan laajenevan some-viestinnän ansiosta. 

Ounasvaaran Hiihtoseura on päättänyt järjestää kaikille avoimen ”JUKOLA 2020”-II seminaarin 12.11.2015 jossa erityisteemana on tapahtumaan liittyvä oppilaitosyhteistyö ja sen mahdollisuudet.

Seminaarin tarkoituksena on jakaa ajankohtaista tietoa tapahtumasta yleensä sekä ”JUKOLA 2020”-projektista ja sen tavoitteista ja valmistelutilanteesta. Erityisenä tavoitteena on kerätä tietoa oppilaitosyhteistyön mahdollisuuksista tapahtuman taustoittamisessa ja järjestämisessä tapahtumalle asetettujen ja asetettavien tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ounasvaaran Hiihtoseurassa nähdään erinomaisen brändin omaavan Jukolan Viestin tarjoavan oppilaitosyhteistyölle ainutkertaisen, monialaisen ja monipuolisen alustan esimerkiksi tutkimusten, opinnäytetöiden, selvitysten sekä käytännön projektien toteutuksen konkreettisena alustana.

 

Kutsumme kohteliaimmin Teidät / organisaationne edustajan / edustajat osallistumaan

JUKOLA 2020 – ”ABOVE ORDINARY” OPPILAITOSYHTEISTYÖ-SEMINAARIIN

torstaina 12.11.2015 klo 14.00-16.30 Lapin Urheiluopiston auditoriossa.

Tilaisuuden aluksi tarjotaan tulokahvit klo 14.00-14.20.

 

Tilaisuuden ohjelma sisältää yleisen Jukola-informaation lisäksi toistaiseksi ”JUKOLA 2020”-työnimellä tunnetun tapahtumamme erityisinformaatio-osuuden.  Ounasvaaran Hiihtoseuran hakemuksessaan esittämä JUKOLA 2020-tapahtuman matkailuun painottuva teemoittaminen ja sen mukainen tapahtuman taustoittaminen ovat esillä. Tilaisuudessa on esillä muutamia ehdotettuja caseja ja ajatuksia potentiaalisista ja konkreettisista oppilaitosyhteistyön aiheista ja mahdollisuuksista JUKOLA 2020-tapahtuman järjestämisessä, joita käsitellään yhdessä. 

Keskusteluille ja kysymyksille tapahtumasta ja sen järjestämisestä varataan aikaa.

 

Julkaisemme seminaarin tarkennetun ohjelman lokakuun loppupuolella jälkeen, jolloin se on nähtävissä mm. seuramme nettisivuilla: https://oh.fi/

 

”Kaikille avoimen” kutsumme kohdistamme:

  • Oppilaitosten osalta niin oppilaitosten hallinnolle, opettajakunnalle kuin opiskelijoillekin
  • Ounasvaaran Hiihtoseuran osalta erityisesti järjestelytehtävissä jo mukana oleville, mutta samalla seuran koko jäsenistölle
  • Kaikille yhteistyökumppaneillemme

Näiden lisäksi kutsu on suunnattu kaikille, joita tuleva Jukolan Viesti ja sen järjestäminen Rovaniemellä vuonna 2020 kiinnostaa.

 

Kahvitarjoilun mitoittamiseksi edellytämme ennakkoilmoittautumista sähköpostilla osoitteeseen info@oh.fi tai puhelimitse 040-7204005 (Jouko Ylitervo)

 

TERVETULOA KUULEMAAN JA OSALLISTUMAAN JUKOLAAN 2020  – ABOVE ORDINARY!

 

JUKOLA 2020 –tapahtuman järjestäjän / Ounasvaaran Hiihtoseuran puolesta

Pekka Turkki, OH:n puheenjohtaja
Jouko Ylitervo, OH:n toiminnanjohtaja

SUUNNISTUKSEN YHTEISTYÖKUMPPANIT