Hippo-suunnistuskoulu siirtyy ohjattuihin harjoituksiin 1.6.2020

Valitseva tilanne on jo sen verran rauhoittunut, että ohjattujen harjoitusten järjestäminen on mahdollista. Kesäkuun alusta alkaen viikottainen Hippo-suunnistuskoulun harjoitus on tarjolla ohjatusti maanantai-iltaisin klo 17.30 alkaen. Harjoituksen kesto noin 1-1,5 h. Kesäkuun ajan viikoittainen harjoitus on ohjatun harjoituksen lisäksi mahdollista toteuttaa omatoimisesti ti-su välisenä aikana. Kevätkausi kestää kesäkuun loppuun asti, jonka jälkeen heinäkuun suunnistuskoulutoiminta on kesälomalla. Suunnistuskoulu jatkuu taas elokuussa, mutta syksyn kuvioista tiedotetaan tarkemmin lähempänä.

Ohjatusta harjoituksesta johtuen päivystys Punaisen tuvan yläkerrassa maanantaisin päättyy. Kartat omatoimiharjoitusta varten ovat kunkin viikon tiistaista lähtien netistä tulostettavissa tai haettavissa Punaisen tuvan yläkerrasta tiistaisin 15-19 ja keskiviikkoisin 9-13 (poislukien kesäkuun viimeinen viikko).

Ohjattujen harjoitusten sijainnin löydät suunnistuskoulun kalenterista. Kesäkuun ensimmäisellä viikolla harjoitus järjestetään Ounasvaaralla, Sky-hotellin parkkipaikan läheisyydessä. Saavuthan harjoituksiin ajoissa ja sään mukaisesti varustautuneena. Ota mielellään oma kynä mukaan. Harjoitukset pyritään järjestämään ylimääräistä läheistä kontaktia välttäen. Ethän tule paikalle kipeänä.

Suunnistuskouluun mahtuu vielä hyvin ja mukaan voi hypätä koko kauden ajan. Tutustu nettisivuilla tarkemmin toimintaan, tule paikan päälle tutustumaan ja/tai kysäise lisätietoja sähköpostilla!