Suunnistuksen päiväleiri 8-14-vuotiaille 31.10.

Suunnistusjaosto järjestää 8-14-vuotiaille suunnistajille avoimen päiväleirin 31.10. Santasport Lapin urheiluopistolla. Leirille ovat siis tervetulleita muutkin kuin OH:n suunnistajat. Leiripäivä sisältää korttelisuunnistuksen, lounaan, suunnistuksen teoriaa, juoksu- ja kehonhallintaharjoituksen sekä päivällisen. Leiripäivä aloitetaan 9-10 aikoihin ja lopetetaan päivälliseen 16-17 aikoihin. Leirin tarkempi aikataulu ja ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen suvi.oikarinen(at)outlook.com perjantaihin 23.10. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro osallistujan nimi, syntymävuosi sekä ruoka-allergiat.

Korttelisuunnistuksessa pienemmillä suunnistajilla on hyvä olla huoltaja mukana. Huoltajat voivat myös osallistua korttelisuunnistukseen itse lasten jälkeen. Leirille tarvitaan todennäköisesti apuohjaaja. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan apuohjaajana eli ohjaamaan iltapäivän harjoituksen pienemmille tai isommille, ilmoita se sähköpostilla. Apuohjaajalle tarjotaan lounas ja päivällinen.

Leiripäivän hinta on OH:n suunnistuskoulumaksun ja valmennusryhmämaksun maksaneille 15 €, muille 30 €.