Suunnistuskoulun syyskausi käynnistyy ma 3.8. klo 17.30

Heinäkuu on vierähtänyt vauhdilla ja on aika käynnistää suunnistuskoulun syyskauden harjoitukset. Harjoitukset järjestetään tuttuun tapaan maanantaisin klo 17.30. Jos haluat suunnistaa omatoimiharjoituksina, ole yhteydessä Suviin niin katsotaan montako teitä on ja miten omatoimiharjoittelu järjestetään.
Alustavat harjoitusten sijainnit löytyvät suunnistuskoulun nettisivuilta. Paikka on varmistunut lopulliseksi kun karttalinkki sijaintiin ilmestyy. Käy sieltä siis tarkistamassa harjoituspaikat.
Maanantain harjoitusten lisäksi elo-syyskuun ajan järjestetään fysiikkaharjoituksia keskiviikkoisin. Keskiviikon treenit sisältävät monipuolista liikunnallista tekemistä. Pienemmillä peleihin ja leikkeihin keskittyvää, isommilla jo enemmän lajissa tarvittavien taitojen kehittämistä. Pienempien eli 7-10-vuotiaiden ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 ja isompien ryhmä eli yli 10-vuotiaat keskiviikkoisin klo 18.15-19.15. Kokoontuminen harjoituksiin tapahtuu OH:n Punaisen tuvan edustalla. Päivämäärät ja kalenterin löydät: Lapset ja nuoret –> Kalenteri.
Keskiviikon treenien päivämäärät:
  • ke 5.8.
  • ke 19.8.
  • ke 26.8.
  • ke 16.9.
  • ke 23.9.
Tarroja kesän suunnistussuorituksista on tarjolla heti tulevana maanantaina. Jos ette vielä ole itse merkinneet käymiänne suunnistusharjoituksia Hippo-vihkon takasivulle, suosittelen tekemään sen etukäteen niin tarrojen jako helpottoo. Jos et ole vielä saanut Hippo-vihkoa tai et tiedä mistä ihmeen tarroista puhun, kysäisä maanantaina tai laita viestiä. 🙂
 
Suvi Oikarinen
0440876664
suvi.oikarinen(at)outlook.com