Tietoa tulevan suunnistuskauden toiminnasta

Viikottainen toiminta suunnistuksen parissa käynnistyy heti toukokuun alusta lähtien.

Lasten suunnistuskoulu kokoontuu ensimmäisen kerran maanantaina 4.5. Suunnistuskoulu pyörii kesän läpi maanantai-iltaisin touko-kesäkuun sekä elo-syyskuun ajan. Heinäkuun suunnistuskoulu on kesälomalla. Lisätiedot suunnistuskoulusta ilmestyvät kevään mittaan suunnistuskoulun sivuille. 

Ounasrastikausi käynnistyy tiistaina 5.5. Punaisella tuvalla. Tällöin tuvalla myös suunnistusvälinekirppis, joten kaiva kevään aikana varastosta pieneksi jääneet suunnistusvarusteet ja tuo ne kiertoon. Aloitustapahtumassa myynnissä myös emit-kilpailukortteja.

Aikuisten suunnistuskoulua ei järjestetä tulevana kesänä aikaisempien vuosien malliin. Sen sijasta Ounasvaaralla on tarjolla keväällä lumien sulettua Jukola-puisto, joka toimii syksyisin järjestetyn suunnistuspuiston periaatteella. Jukola-puistossa on saatavilla tiettyihin aikoihin myös opastusta suunnistuksen saloihin.

Lasten ja nuorten ryhmien ryhmämaksut ja sisällöt löytyvät nettisivuilta. Ryhmämaksu tulee olla maksettuna ennen harjoituksiin tai kilpailuihin osallistumista. Muista maksaa myös OH:n jäsenmaksu.