Ounasrastit järjestetään normaalisti tiistai-iltaisin klo 17-19 ti 30.6. lähtien

Ounasrastit järjestetään normaalisti tiistai-iltaisin klo 17-19 ti 30.6. lähtien

 

Alkukesän omatoimikauden jälkeen Ounasrastit palaavat normaaleihin järjestelyihin ti 30.6. alkaen. Ensimmäiset normaalit Ounasrastit järjestetään siis Kalliovaarassa tiistaina 30.6. klo 17.00-19.00. Tarkemmat ohjeet toimintaan normaaleille Ounasrasteilla päivitetään ennen ensimmäistä tapahtumaa, mutta pääosin toimitaan kuten viime vuonnakin. 

 

Omatoimirastit saavuttivat kuitenkin niin suuren suosion, että loppukesän Ounasrastit ovat omatoimisesti suunnistettavissa kunkin viikon keskiviikosta sunnuntaihin. Omatoimirastien kartat ovat jaossa vain rastilipussa, niitä ei ole enää saatavilla Punaiselta tuvalta tulostettuna. Rastilipusta kartan saa maksamalla 6 €:n karttamaksun tai kuulumalla ilmaisryhmiin (kausikortti, etukäteen maksettu, suunnistuskoululainen tai suunnistuksen ryhmämaksun maksanut nuori) kuten aikaisemminkin. Omatoimirasteilla maastossa on rastiliput sekä koodit.

 

Jatkossa rastilipusta löytyy siis kaksi Ounasrasti-tapahtumaa samalle viikolle: Ounasrastit 2020 (ajankohta tiistai 17-19) sekä Omatoimi Ounasrastit 2020 (ajankohta ke-su). Ounasrastit -tapahtumaan ilmoittautuminen avautuu kaksi viikkoa ennen tapahtumapäivää ja ilmoittautumalla saat osallistua tiistain tapahtumaan tai hakea kartan tiistaina tapahtumapaikalta. Omatoimi Ounasrastit -tapahtuman ilmoittautuminen avautuu varsinaisen tapahtuman jälkeen tiistai-iltana tai keskiviikkona aamulla. Ilmoittautumalla Omatoimi Ounasrastit -tapahtumaan saat ladattua valitsemasi radan kartan PDF-tiedostona, jonka voit itse tulostaa.

 

Tapahtumissa noudatetaan SSL:n antamia ohjeistuksia tapahtumien järjestämistä koskien: https://www.suunnistusliitto.fi/system/wp-content/uploads/2020/03/SSL_ohjeistus_tapahtumäjärjestäjille.pdf