Tervetuloa Napapiirille

Ounasvaaran Hiihtoseuralla ja Rovaniemen kaupungilla on ilo toivottaa kaikki suunnistuksen

SM-viesteihin osallistuvat tervetulleiksi pohjoisen maastoihin. Kun kahden vuoden kuluttua kisataan ainutlaatuisessa yöttömän yön Napapiiri-Jukolassa, päästään puolestaan tämän vuoden SM-viesteissä nautti

maan ruskan väreistä komeissa Kemijoen varren maisemissa. Kilpailualueen omaleimaista Lapin luontoa alleviivaavat alueelta löytyvät hienot hiidenkirnut.

Ounasvaaran Hiihtoseuralla on pitkä yli 90-vuotinen historia, joka pitää sisällään monia suomalaisen urheilun tähtihetkiä. Viime vuosina suunnistus on noussut seuran lajien joukossa suureen suosioon ja Ounasrastit keräävät säännöllisesti satamäärin väkeä nauttimaan luonnosta suunnistuksen kautta. Seurasta on myös noussut useampikin tämän hetken lupaavimmista nuorista suomalaissuunnistajista.

Onnistuneiden SM-viestien järjestäminen on Ounasvaaran Hiihtoseuralle ja Rovaniemelle kunnia-asia. Haluan kiittää kaikkia joukkueita tuki-joukkoineen, että olette tulleet kilpailemaan Valajaskosken maastoihin. Olette erittäin tervetulleita kesällä 2020 kokemaan ainutlaatuisen Jukolan viestin. Haluan myös kiittää seuramme aktiivisia talkoolaisia sekä kaikkia muita kilpailun onnistumiseen vaikuttavia tahoja. Erityisesti kiitos alueen maanomistajille, Rautiosaaren kyläyhdistykselle sekä paikalliselle metsästysseuralle, joiden kanssa kisoja on valmisteltu hyvässä yhteistyössä. Mainitsemisen arvoista on myös se, että näissä Valajaskosken maastoissa

 kilpaillaan tänä vuonna sotilaiden SM- ja PM-kilpailut, jotka Ounasvaaran Hiihtoseura järjestää yhdessä Lapin Jääkäriprikaatin kanssa SM-viestejä seuraavalla viikolla.

Kiitos kaikille SM-viesteihin osallistuville! Nautitaan hienosta tapahtumasta sekä syksyisestä luonnosta ja pidetään samalla jo mielessä Napapiiri-Jukola viikkoa ennen juhannusta kesällä 2020.

 

Heikki Autto

Rovaniemen kaupunginvaltuuston ja Ounasvaaran Hiihtoseuran puheenjohtaja

 

SUUNNISTUKSEN YHTEISTYÖKUMPPANIT