Lasten Hippo-suunnistuskoulu

Lasten Hippo-suunnistuskoulu on täällä taas!
 
Ounasvaaran hiihtoseuran yhdessä Osuuspankin kanssa järjestämä Hippo-suunnistuskoulu alkaa 13.5 Ounasvaaran koulun pihalla. Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille 4-12 vuotiaille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Harjoituksissa vanhempi toimii lapsen ohjaajana, mutta ohjaajat antavat vanhemmille kyllä ohjeistusta lapsen ohjaamiseen. Suunnistuskoulu päättyy päätöstapahtumaan juhannusviikolla keskiviikkona 20.6.
 
Aikaisemmista vuosista poiketen suunnistuskoulun harjoitukset alkavat tänä kesänä tasatunnein klo 17.00 ja 18.00. Kello 17.00 vuorossa ovat aloittelijat, jolloin harjoittelu aloitetaan karttamerkkien opettelusta. Kello 18.00 vuorossa ovat puolestaan jo kokeneemmat suunnistuskoululaiset. Jokainen harjoituskerta alkaa lapsilla leikkien ja pelien parissa yhdessä muiden suunnistuskoululaisten kanssa sillä aikaa kun aikuisille opastetaan harjoituksen kulkua.
 
Suunnistuskoulun hinta OH:n jäsenille on 60 € ja muille 85 € mikä pitää sisällään suunnistuskoulun sekä koko kesän Ounasrastit. Ilmoittautuminen tapahtuu ensimmäisellä harjoituskerralla tai kauden aloitustapahtumassa 8.5. Punaisella tuvalla.
 
Lisätiedot:
Suvi Oikarinen
0440876664
suvi.oikarinen@outlook.com

SUUNNISTUKSEN YHTEISTYÖKUMPPANIT