Taitoharjoitus to 31.5.

Avoin taitoharjoitus järjestetään to 31.5. Ounasvaaralla, lähtö Lappi-areenan parkista. Harjoituksen teemana on rastinotto ja rastilta lähteminen. Tarjolla 4 km rata, jossa 27 rastia. Ilmoittautuminen to 31.5. klo 12.00 mennessä ohsuunnistus.nimenhuuto.com. Katso tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta ”taitoharjoitukset”–>”ilmoittautuminen”.

Kartanmyynti tapahtuu kalenterista löytyvän karttalinkin osoittamasta sijainnista to 31.5. klo 18.00-19.00. OH:n jäsenille harjoitus on ilmainen, muille karttamaksu on 5 €. Maksu käteisellä. Karttoja saa myös Punaisen tuvan yläkerrasta pe 1.6. klo 15.00-17.30, sisäänkäynti ulkokautta. Rastit ovat metsässä viikonlopun yli, joten jos et pääse paikalla to tai pe, voi karttoja kysellä myös suvi.oikarinen(at)outlook.com.

Harjoituksen tavoite: Kehittää rastinottoa sekä rastilta lähtöä. Laatia suunnitelma rastinottoon, rastimääritteiden hyödyntäminen rastinotossa. Nopea rastityöskentely eli ennakoida seuraavaa rastiväliä ja tietää jo rastille tullessa lähtösuunta.

Info

Kalenteri

Ilmoittautuminen

SUUNNISTUKSEN YHTEISTYÖKUMPPANIT