Ounasrastien Yöttömän Yön rogaining perjantaina 10.7. klo 21

Ounasrastien Yöttömän Yön rogaining järjestetään tänä kesänä jo kolmannen kerran. Tapahtuma järjestetään perjantaina 10.7. kello 21.00 alkaen Ounasvaaran maisemissa.

Ounasvaaran hiihtoseuran suunnistusjaosto järjestää kaikille avoimen rogainingin Ounasvaaran maastoissa perjantaina 10.7. klo 21.00-24.00. Suunnistusaika on 3 tuntia. Joukkue koostuu 2-3 henkilöstä ja tarjolla on miesten sarja, naisten sarja ja sekasarja. Rastipisteet ja kartta on kaikissa sarjoissa samat. Karttana toimii Ounasvaaran kartta mittakaavalla 1 : 15 000. Rastipisteistä suuri osa on suunnistuksellisesti helppoja, joten tapahtuma sopii myös vähemmän suunnistaneille. Tapahtuman hinta on 2-hengen joukkueelta 30 € ja 3-hengen joukkueelta 40 €. On mahdollista suunnistaa myös yksin, tällöin hinta 20 €.

Kyseessä ei ole virallinen kilpailu. Jokainen liikkuu maastossa omalla vastuulla.

Ilmoittautuminen etukäteen lomakkeen kautta:

Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä

Miten tapahtuma toimii?

Jokainen kilpailija saa A3-kokoisen Ounasvaaran kartan, johon on merkittynä kaikki maastossa olevat rastit (noin 30 kpl). Jokainen rasti on pisteytetty (1-10 pistettä) ja suunnistajat yrittävät kerätä sallitun 3h ajan puitteissa mahdollisimman monta pistettä. Pistelasku ja ajanotto tapahtuu emit-kilpailukortilla. Jokaisella joukkueella on oltava vähintään 2 emit-korttia ja molemmilla tulee leimata rasteilla. Joukkue kulkee koko kilpailun ajan yhdessä. Maalissa tulee olla 00.00 mennessä. Jokaisesta yli menevästä alkavasta minuutista vähennetään yksi piste kokonaistuloksesta.

Lisätiedot tapahtumasta ilmestyvät tapahtumasivulle sekä Facebook-tapahtumaan.