Yöttömän Yön rogaining 2022

Kyseessä ei ole virallinen kilpailu. Jokainen liikkuu maastossa omalla vastuulla. 

 

Kilpailuaika: 

Perjantaina 1.7. klo 21.00-24.00. Karttojen jako klo 20.30. Jälki-ilmoittautuminen ja osallistumismaksujen maksaminen klo 20.00. 

 

Paikka: 

OH:n Punaisen tuvan edustalla. 

 

Kilpailumaastona: 

Ounasvaara-Toramo. 

 

Sarjat: 

Miehet, naiset, seka ja pyörä.

 

Osallistumismaksu: 

Ennakkoilmoittautuneille hinta 3 hengen joukkueelta 40 €, 2 hengen joukkueelta 30 € ja 1 henkilöltä 20 €. Maksu paikan päällä käteisellä (mielellään tasaraha) tai Mobilebaylla. Myös liikuntasetelit ja -sovellukset käyvät. Jälki-ilmoittautumisesta lisämaksu 5 € per joukkue. 

 

Joukkueen koko: 

Joukkueen koko 1-3 henkeä. 

 

Pisteytys: 

Rastin vieressä on rastin koodi sekä suluissa rastilta saatavat pisteet. Pisteet näet myös rastimääritteistä. Rastilta saa 2-9 pistettä. 

 

Kilpailun kesto: 

Jokaisessa sarjassa kilpailuaika on 3 tuntia. Jokaisesta myöhästymisminuutista saa yhden miinuspisteen. 30 min myöhästymisestä joukkue hylätään. 

 

Reitin suunnitteluaika:

Kartat jaetaan 30 min ennen starttia, eli jokaisella joukkueella on 30 min aikaa suunnitella omaa reittiänsä. Kannattaa ottaa oma kynä ja viivoitin matkaan reitin piirtämistä varten. 

Palkinnot: 

Jokaisen sarjan parhaat palkitaan. Lisäksi arvontapalkintoja. 

 

Ajanotto ja leimaus: 

Ajanotto ja leimaus tapahtuu emit-korteilla. Jokaisella joukkueen jäsenellä tulee olla kilpailukortti mukana koko kisan ajan. Emit-kortin voi myös vuokrata, vuokra 2 €. 

 

Lähtö: 

Lähtö yhteislähtönä klo 21.00. 

 

Rastipisteet: 

Rastipisteet on merkitty rastilipulla. Rastipisteistä suuri osa on suunnistuksellisesti helppoja, joten tapahtuma sopii myös vähemmän suunnistaneille. Oikea koodi löytyy rastileimasimesta. 

 

Kartta: 

Kartan koko A3, mittakaava 1 : 15 000. 

 

Kilpailukeskus: 

Kilpailukeskus sijaitsee Punaisen tuvan edustella. Kilpailukeskuksessa on saatavana Vettä, mehua ja pientä makeaa osallistujille. Lisäksi kilpailukeskuksessa on WC. 

 

Turvallisuus: 

Jokaisella joukkueella tulee olla puhelin mukana maastossa. Ilmoittakaa maastossa olevan puhelimen numero järjestäjille. Järjestäjien puhelinnumero löytyy kartasta. 

 

Muuta huomioitavaa:

Huomioittehan, että lämmin sää jatkuu iltaan asti, joten oman juomisen mukaan ottaminen juomareppuun tai juomavyöhön on järkevää ja vahvasti suositeltavaa. Järjestäjän toimesta on kaksi juomapistettä. Ensimmäinen on punaisella tuvalla, jossa on tarjolla vettä ja mehua. Toinen piste on omatoiminen vesipiste, joka sijaitsee omakotitaloalueella Linnuntiellä. Tarkemmat ohjeet tästä vesipisteestä löytyy Punaiselta tuvalta. Metsässä riittää hyttysiä, eli jos olet hyttysherkkä ja vauhti ei ole hirvittävän kova niin suosittelen hyttyskarkotteiden käyttöä.