Yöttömän Yön rogainingia ei järjestetä vuonna 2021.


11.7.2020

Lopputulokset


10.7.2020

Ilmoittautuneille lähetettiin sähköpostiin ennakko-ohjeita tapahtuman sujuvoittamiseksi. Voit lukea ne myös alta:

Ennakkoinfo iltaa varten


9.7.2020

Kysynnän vuoksi rogainingiin on mahdollista osallistua myös pyörällä! Jos olet jo ilmoittautunut ja haluatkin vaihtaa pyöräilyyn, niin ilmoita se perjantaina paikan päällä. Muuten pyöräsarjaan ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta.
 
Rastipisteitä ei ole suunniteltu pyöräsuunnistukseen, mutta suurin osa on niin polkujen lähettyvillä että pyörällä pääsee lähes rastipisteeseen asti.

8.7.2020

Alustavat kilpailuohjeet on nyt julkaistu. Löydät ne alta.

Kilpailuohjeet 2020


1.7.2020

Santasport tarjoaa osallistujille tarjoushintaista majoitusta. Tapahtuman jälkeen voit siis suunnata suoraan hotellin lakanoihin aivan tapahtumapaikan viereen. Katso tarjous alla olevasta linkistä:

Majoitustarjous 


Ounasrastien Yöttömän Yön rogaining järjestetään tänä kesänä jo kolmannen kerran. Tapahtuma järjestetään perjantaina 10.7. kello 21.00 alkaen Ounasvaaran maisemissa.

Ounasvaaran hiihtoseuran suunnistusjaosto järjestää kaikille avoimen rogainingin Ounasvaaran maastoissa perjantaina 10.7. klo 21.00-24.00. Suunnistusaika on 3 tuntia. Joukkue koostuu 2-3 henkilöstä ja tarjolla on miesten sarja, naisten sarja ja sekasarja. Rastipisteet ja kartta on kaikissa sarjoissa samat. Karttana toimii Ounasvaaran kartta mittakaavalla 1 : 15 000. Rastipisteistä suuri osa on suunnistuksellisesti helppoja, joten tapahtuma sopii myös vähemmän suunnistaneille. Tapahtuman hinta on 2-hengen joukkueelta 30 € ja 3-hengen joukkueelta 40 €. On mahdollista suunnistaa myös yksin, tällöin hinta 20 €.

Kyseessä ei ole virallinen kilpailu. Jokainen liikkuu maastossa omalla vastuulla.

Ilmoittautuminen etukäteen lomakkeen kautta:

Ilmoittautumislomake Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä klo 20.00, hintaan lisätään 5€

Miten tapahtuma toimii?

Jokainen kilpailija saa A3-kokoisen Ounasvaaran kartan, johon on merkittynä kaikki maastossa olevat rastit (noin 30 kpl). Jokainen rasti on pisteytetty (1-10 pistettä) ja suunnistajat yrittävät kerätä sallitun 3h ajan puitteissa mahdollisimman monta pistettä. Pistelasku ja ajanotto tapahtuu emit-kilpailukortilla. Jokaisella joukkueella on oltava vähintään 2 emit-korttia ja molemmilla tulee leimata rasteilla. Joukkue kulkee koko kilpailun ajan yhdessä. Maalissa tulee olla 00.00 mennessä. Jokaisesta yli menevästä alkavasta minuutista vähennetään yksi piste kokonaistuloksesta.

Lisätiedot tapahtumasta ilmestyvät tälle sivulle sekä Facebook-tapahtumaan.

Kyselyt ja yhteydenotot:

Suvi Oikarinen, suvi.oikarinen(at)outlook.com, 0440876664