OH:n ampumahiihtojaosto

OH:n ampumahiihtotoiminnassa on tällä hetkellä mukana 26 junioria, jotka ovat iältään 9-26-vuotiaita. Lisäksi ampumahiihtokoululaisia on lähes 20.

Menestystäkin on tullut, tästä osoituksena lukuisat SM-mitalit ampumahiihdossa, ampumajuoksussa ja rulla-ampumahiihdossa. Seura on ollut nuorimmissa sarjoissa viime vuosina mitalitaulukossa valtakunnan menestynein. Urheilijamme ovat saavuttaneet lisäksi lukuisia SM-mitaleita mm. maastohiihdossa.

Ounasvaaran Hiihtoseuran sijoitukset SM-pisteissä pelkästään nuorten sarjalaisten voimin ovat olleet: 2018 kuudes, 2017 viides, 2016 neljäs, 2015 kolmas ja 2014 viides.

Henkilökohtaisissa SM-pisteissä urheilijamme ovat sijoittuneet viime vuosina usean urheilijan voimin kymmenen parhaan joukkoon.

Kaudella 2018-2019 Suomea ovat edustaneet arvokisoissa Johanna Isojärvi (Nuorten MM-kisat, Orsblie ja Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit, Sarajevo), Sanni Oikkonen (Nuorten MM-kisat, Orsblie), Emilia Irvankoski (Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit, Sarajevo) ja Eetu Petrelius (Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit, Sarajevo).

Ampumahiihtoliiton nuorten valmennusryhmässä kaudella 2019-2020 ovat Emilia Irvankoski, Johanna Isojärvi ja Sanni Oikkonen.

Suomen Ampumahiihtoliiton toimielimiin on puolestaan liittokokouksessa valittu OH:sta hallitukseen ja työvaliokuntaan Heli Aikioniemi, kilpailuvaliokuntaan Jyrki Ojala ja seuravaliokuntaan Pasi Oikkonen.

Ajankohtaista

AMPUMAHIIHDON YHTEISTYÖKUMPPANIT