Toimintamme mahdollistajat

Tervehdys Ounasvaaralta! Haluatko mukaan yhteiseen tehtävään? Ounasvaaran Hiihtoseura on liki satavuotias lappilaisten liikuttaja. Urheiluseurojen sarjassa OH:n brändi on eräs parhaiten tunnetuista, kiitos pitkän historiamme ja menestyneiden urheilijoiden

Seuran toimintaa tukemassa

Tarjoamme aktiivisesti toimintaa neljän jaostomme kautta ampumahiihdossa, hiihdossa, mäkihypyssä ja yhdistetyssä sekä suunnistuksessa noin tuhathenkiselle jäsenkunnallemme. Tutkimukset osoittavat, että urheilumarkkinointi on kustannustehokkaimpia markkinoinnin keinoja. Brändimielikuvan kehittäminen, oikean kohderyhmän tavoittaminen, some-markkinointi, tapahtumanäkyvyys, keinoja on monia! Koska kilpailu on kovaa, olemme panostaneet kovasti siihen, että kykenisimme aidosti tarjoamaan kumppaneidemme tarpeisiin vastaavaa hyötyä panostukselle. Seuran tukeminen on myös tehokas keino kantaa vastuuta paikallisesta yhteisöstä. Seuran tukemiseen käytetty summa ohjataan suoraan, lyhentämättä, perustoimintaamme.

Kiinnostuitko? Mukaan yhteistyökumppaniksi

Koko seuran pääyhteistyökumppanit


Koko seuran yhteistyökumppanit


Liity hyvään seuraan

OH:n jäsenenä pääset osaksi yhteisöä, joka tarjoaa elämyksiä urheilun merkeissä. Jäsenenä pääset myös osaksi rahanarvoisista jäseneduistamme.
Kumppanina mahdollistat perustoimintaamme, lasten ja nuorten liikkumista.