Ohjeet ja lomakkeet

Tältä sivulta löydät OH:n lomakkeet kulukorvausten hakemiseen. Ohjeet kulukorvauksen perusteista, esim. maksimisummat löydät jaostojen sivuilta. Tarvittaessa jaoston rahastonhoitaja tai toiminnanjohtaja opastaa.

 

Ohjeet:

  1. Kulukorvausta haetaan aina toteutuneiden kulujen perusteella tositteita vastaan. Kulujen pitää olla aiheutuneita nimenomaisesti siitä matkasta tai tapahtumasta, josta korvausta haetaan.
  2. Kulukorvauksen liitteeksi tarvitaan kuitti. Pelkkä maksutapahtumatosite tiliotteelta ei kelpaa, vaan kuitista on käytävä ilmi mitä on hankittu.
  3. Korvausta haetaan toteutuneita kuluja vastaan. Maksukuittien on vastattava vähintään haettavaa summaa. Et voi hakea kerralla toteutuneita kustannuksia isompaa korvausta.
  4. Kilometrikorvaus ja päivärahat edellyttävät ilmoitusta tulorekisteriin. Siksi on ehdottoman tärkeää että kilmoterikorvausta tai päivärahaa haettaessa ilmoitat myös henkilötunnuksen ja täsmällisesti matkan tai ajon perusteen, lähtö- ja tuloajan sekä kilometrit ja lähtö- ja tulopaikan.
  5. Kuluvan kauden kulukorvaukset on haettava ennen tilikauden päättymistä toukokuun 20. päivään mennessä.

Lomakkeet