Lasten Hippo-suunnistuskoulu

Hippo-suunnistuskoulu sopii sekä uusille lajista kiinnostuneille että jo lajin parissa aktiivisesti mukana oleville 4-14-vuotiaille lapsille. Suunnistuskoulussa harjoitellaan suunnistuksen perustaitoja ja liikutaan monipuolisesti maastossa leikkien ja pelien parissa. Suunnistuskoulussa huoltaja on lähes koko harjoituksen ajan yhdessä lapsen kanssa, joten suunnistuskoulu tarjoaa laatuaikaa perheen kesken, samalla luonnosta nauttien. Lasten Hippo-suunnistuskoulu toteutetaan yhteistyössä Pohjolan Osuuspankin kanssa.

Harjoitukset järjestetään maanantai-iltaisin klo 17.30 Rovaniemen lähimaastoissa. Harjoitukset ovat yleensä toteutettavissa myös omatoimiharjoituksina tiistaista sunnuntaihin, jos maanantaina ei pääse mukaan.

Hippo-suunnistuskoulu käynnistyy maanantaina 2.5.2022 OH:n Punaisella tuvalla (Hiihtomajantie 4B) aloitustapahtuman merkeissä. Tapahtumaan ovat tervetulleita ilmaiseksi kaikki suunnistuskouluun tulijat ja sitä harkitsevat. Aloitustapahtuma ei velvoita mihinkään. Ensimmäinen varsinainen suunnistuskoulun harjoitus järjestetään maanantaina 9.5. klo 17.30. Harjoitusten tarkemmat tiedot sekä sijainnit ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla ja SuomiSportin kautta sekä päivitetään tälle sivulle viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Kevätkausi kestää toukokuusta kesäkuuhun ja syyskausi elokuusta syyskuuhun. Heinäkuun ajan Hippo-suunnistuskoulu on kesälomalla.

Hippo-suunnistuskoulun hinta kaudelle 2022 on OH:n jäsenmaksun maksaneille 40 € ja muille 60 €. Hippo-suunnistuskoulun maksuun sisältyy kevät- ja syyskauden suunnistuskoulun harjoitukset, viikoittaiset Ounasrastit kesän läpi sekä muut suunnistuskoululaisille tarkoitetut ohjatut harjoitukset. Ounasrasteille lapsi voi osallistua yhdessä vanhempansa kanssa, jolloin lapsen kartta, lasta ohjaavan aikuisen kartta sekä lapsen emit-vuokra sisältyvät Hippo-suunnistuskoulun maksuun. Kausimaksuun ei sisälly vakuutusta. Halutessaan suunnistuslisenssin ja suunnistusvakuutuksen voi ostaa lapselle SuomiSportista 25 € hintaan.

Suunnistuskouluun ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu SuomiSportin kautta.