Ohjeet Ounasrasteilla toimimiseen 2023

Kartat ovat myynnissä tapahtumapaikalla klo 17-19 ja maastosta tulee olla pois klo 20 mennessä. Maali ja ajanotto sulkeutuu klo 20. Rasteilla on emit leimasimet ja ajanotto tarjolla. Tulokset ja väliajat ilmestyvät tapahtuman aikana Rastilippuun(rastilippu.fi) ja tapahtuman jälkeen Ounasrastikalenteriin.

Kalenteri/sijainti:
Rastien sijainnin löydät Ounasrastikalenterista. Karttalinkki osoittaa Ounasrastien tapahtumapaikan sijainnin. Sijaintipaikalle on yleensä opastus nuolin ja rastilipuin tien laidassa. Paikalla voi olla pysäköinnin ohjaaja. Muistatha pysäköidessä huomioida myös muut tien/alueen käyttäjät.

Kartan ostaminen:
Kartat ovat saatavilla vain tapahtumapaikalta tiistaisin klo 17-19. Maksutapana käy käteinen, mobilepay ja yleisimmät liikuntasetelit. Vuoden 2023 karttamaksut aikuiset 7€ ja lapset, eläkel.opisk. 5€. Myös kausikortti kesäksi on alkukaudesta myynnissä hintaan 90€. Kausikortin saa alennuksella OH:n jäsenet hintaan 70€ ja eläkeläiset sekä opiskelijat 60€ hintaan. Karttamaksu sisältää vain yhden kartan per kausikortti/kertamaksu.

Rastit:
Rasteilla on emit-leimasin ja rastilippu. Välittömästi tapahtuman jälkeen rastiliput ja leimasimet kerätään pois maastosta.

Toiminta tapahtumapaikalla:
Saavu tapahtumapaikalle ja noudata mahdollista pysäköinnin ohjausta.
Tapahtumapaikalta löydät toimistovaunun, josta kartanmyynti sekä lähtö-ja maali ilmoittautuminen tapahtuu. Lähtöilmoittautuminen ja kartan ostaminen tapahtuu kahden eri kaistan kautta: pikakaista ja normaalikaista. Pikakaistalla asioivat ne suunnistajat, joilla on oma emit-kortti ja jotka ovat maksaneet osallistumismaksun ennakkoon (kausikortti, rastilippu, lasten suunnistuskoulu, valmennusryhmät, työyhteisön sopimus). Normaalikaistalla asioivat ne suunnistajat, Jotka maksavat käteisellä tai sovelluksilla (epassi yms.), vuokraavat emit-kortin tai eivät halua ajanottoa. Valitse itsellesi sopiva rata ennen jonotusta, toimistovanun vierestä löydät mallikartat. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro oma nimesi, haluatko ajanottoa, sekä
valitsemasi rata. Suunnistuksen jälkeen jokaisen tulee ilmoittautua maaliin
saapuneeksi toimistovaunulla. Maali-ilmoittautuminen tapahtuu samalta luukulta kuin pikakaistan ilmoittautuminen.

YHTEYSTIEDOT:
Ounasrastivastaava
Marjo Mäkitalo,
marjo.makitalo(at)gmail.com
040 5454553

Seuratyöntekijä
Tuuli Suutari
ounasrastit(at)gmail.com
045 140 0970