Kilpailukutsu

Talven 2024 Hopeasompamestaruudet mäkihypyssä ja yhdistetyssä ratkotaan Rovaniemellä!

Tervetuloa Rovaniemelle!

Hopeasompa 2024 alkaa perjantaina parikilpailulla, lauantaina vuorossa on yhdistetyn kilpailu ja sunnuntaina raatkotaan mestaruudet mäkihypyssä.

1. Parikisan kokoonpanotiedot/-muutokset toimitettava tänään ENNEN klo 15:00 WA-viestillä 0407364234. Ilmoittakaa kokoonpanot mieluiten heti, kun ne on tiedossa. Se helpottaa mm. tulospalvelun toimintaa kiireisenä kisapäivänä.

2. Parikisan numerot mäkiosuudelle haetaan SEUROITTAIN kisatoimistosta iltapäivän aikana. Muistakaa palauttaa numeroliivit heti, kun mäkikilpailu on ohi, ne jaetaan uudelleen käyttöön hiihto-osuudelle! Hiihto-osuutta varten numerot haetaan JOUKKUEITTAIN kisatoimistosta.

3. Hopeasompa-pipot myös jaossa seurakohtaisissa pusseissa kisatoimistosta. Tule hakemaan seurasi pussi esim. joukkueenjohtajien kokouksen yhteydessä.

4. Varusteiden säilytystä varten on käytössä keskimmäinen pikkukontti mäkikeskuksen piha-alueella. Älkää jättäkö tavaroitanne säilytykseen huoltorakennukseen!

5. Muutenkin on syytä noudattaa siisteyttä ja huomaavaisuutta koska pukutiloja on vähän: tavaroita ei tule levitellä pitkin penkkejä ja lattioita ja viethän varusteesi pois kun olet oman mäkikilpailusi osalta valmis. Huom! etenkin hiihto-osuuksia varten on käytössä pukutiloja myös hiihtostadionin rakennuksessa

Latukartat

Latukartta pariviesti

Latukartta lauantai

Mäkimaksut

HS70 30 €/hlö/vrk
K36 & K28 20 €/hlö/vrk
K15 ei maksua

Kilpailun osallistumismaksu kattaa ko. päivän mäkimaksun. Mäkimaksut maksettava ennen harjoittelua Ounasvaaran Hiihtoseuran mäkijaoston tilille: FI93 5640 6440 0208 75 tai OH Shopissa.

Voitelutilat

Kilpailuissa on käytössä rajallinen määrä voitelutilaa. Tilojen tiedustelut ja varaukset Mikko Pohjola mikkoveli.pohjola@gmail.com.

Mäkikeskuksen piha-alueella on kaksi voitelukonttia yhteisessä käytössä suksien huoltamista varten.