Ounasvaaran Hiihtoseuran hiihtokoulu käynnistyy 1.12.2022 ja kausi päätetään kevään lumilla 13.4.2023. Harjoitukset pidetään Ounasvaaran hiihtostadionilla (Taljatie 2) ma ja to klo 18–19. Hiihtokoulu on tarkoitettu 4–14-vuotiaille ja ryhmät muodostetaan taitotason mukaan.

Hiihtokoululaisilla on osallistumisoikeus hiihtokilpailuihin ja osanottomaksuja hiihtokilpailuista ei tule. Ounasvaaran Hiihtoseuran hiihtojaosto kustantaa hiihtokoulun maksun suorittaneiden osanottomaksut eri kilpailuihin. Musti-Cup on loistava hiihtokilpailusarja lähteä tutustumaan ja totuttelemaan kilpailun maailmaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu oheisesta linkistä https://www.suomisport.fi/events/466b9f64-426b-45c1-b0cf-68dfabeeea83

Ilmoittautumisen mukana saat Skipassin, joka sisältää vakuutuksen. Ilmoittautumisen yhteydessä saat hoidettua hiihtokoulumaksun/-maksut ja seuran jäsenmaksun.

Hiihtokoulun jälkeen lapsille on tarjolla lämmintä mehua. Mehunkeitto hoidetaan vanhempien toimesta. Olethan aktiivinen huoltaja ja ota vastuu mehunkeitosta! Omien vuorojen varaaminen tapahtuu lähempänä hiihtokoulun alkua TÄSTÄ LINKISTÄ.  

Maksut

Osallistuminen hiihtokouluun edellyttää OH:n jäseneksi liittymisen. Jäsenmaksu (25€) sisältyy hiihtokoulun hintoihin. OH:n jäsenmaksuihin pääset tutustumaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Hiihtokoulumaksuja on kaksi (2) erilaista:

  • 2 krt / vko 130 euroa
  • 1 krt / vko 90 euroa

Huoltaja – OH-hiihtokoulussa vastuu-/apuohjaajia tarvitaan! Seuran ydinporukan voimin tämä ei ole mahdollista. Vanhempien osallistumista toivotaan, joten jos omaat jo aiempaa kokemusta ohjaamisesta, niin ilmoita itsesi mukaan lapsen ilmoittautumisen yhteydessä! Ohjaajille järjestetään koulutus kauden alussa.

Lisätietoja OH-hiihtokoulusta hiihtokoulun rehtorilta Pirjo Muraselta hiihtokoulu.oh@gmail.com.

Otahan seurantaan facebookista OH-hiihtokoulu ja Ounasvaaran Hiihtoseura. facebook.com/ohhiihtokoulu ja facebook.com/OunasvaaranHiihtoseura.