Kilpailuihin ilmoittautuminen 2023-2024

Jokaisen seurahiihtäjämme tulee rekisteröity/ilmoittautua hiihtoryhmiin Suomisport-palvelun kautta. Ilmoittautumislinkit löytyvät täältä.

Ounasvaaran Hiihtoseuran hiihtojaoston osalta, kilpailuihin ilmoittautumiset tehdään vain ja ainoastaan liittymällä Suomisportin kalenterissa olevaan (kisa-)tapahtumaan. Seuran ilmoittautumisvastaavan toimesta lisätään Suomisporttiin/seuran tapahtumiin yleisimmät kilpailut, joihin seuran urheilijoita oletettavasti osallistuu. Jos haluamaasi kilpailua ei tapahtumakalenterista löydy, ole yhteydessä ilmoittautumisvastaavaan Tiina Pyhäjärvi (0400 394 079).

Ilmoittautumisajankohdan takaraja on kaksi vuorokautta (48 h) ennen kilpailun järjestäjän asettamaa ja kilpailukutsussa mainittua ilmoittautumisen päättymisajankohtaa. Seuran antaman (48 h) ilmoittautumistakarajan jälkeen, ilmoittautuminen ei ole enää seuran toimesta mahdollista. Mikäli myöhästyt ilmoittautumisestasi, tulee kilpailijan itse hoitaa ilmoittautuminen hiihtokalenteri.fi palvelussa sekä myös maksaa ilmoittautumismaksu itse.

Jos haluat osallistua normaalia poikkeavaan sarjaan tai, jos osallistut rullasuksihiihtoihin (sideilmoitus), ole suoraan yhteydessä ilmoittautumisvastaavaan.

Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisen sairastumisen tai muun esteen takia ennen ilmoittautumisen päättymisajankohtaa, voit perua oman osallistumisesi poistamalla ilmoittautumisesi kalenterissa

ILMOITTAMATON POISJÄÄNTI
Kilpailijan tulee maksaa osallistumismaksu takaisin seuralle, mikäli hän jättäytyy kilpailuista pois perumatta osallistumistaan tai ilmoittamatta poisjäännnistä ilmoittautumisvastaavalle ennen kilpailujen alkua ilman perusteltua syytä.

Takaisinmaksu tulee suorittaa Hiihtojaoston tilille FI44 5642 0320 0338 33, viitteellä: Kilpailuista poisjäänti ja ”hiihtäjän nimi”.