Ohjeet Ounasrasteilla toimiseen 2022

Kartat ovat myynnissä tapahtumapaikalla klo 17-19 ja maastosta tulee olla pois klo 20 mennessä. Rasteilla on emit-leimasimet ja ajanotto on tarjolla. Tulokset ja väliajat ilmestyvät tapahtuman aikana Rastilippuun ja tapahtuman jälkeen Ounasrastikalenteriin.

Kalenteri/sijainti:

Rastien sijainnin löydät Ounasrastikalenterista. Karttalinkki osoittaa Ounasrastien tapahtumapaikan sijainnin. Sijaintipaikalle on yleensä opastus nuolin ja rastilipuin tien laidassa. Paikalla voi olla pysäköinninohjaaja. Muistathan pysäköidessä huomioida myös muut tien/alueen käyttäjät.

Kartan ostaminen:

Kartat ovat saatavilla vain tapahtumapaikalta tiistaisin klo 17-19. Maksutavat ja hinnat löydät hinnastosta.

Karttamaksu sisältää vain yhden kartan per kausikortti/kertamaksu.

Rastit:

Rasteilla on emit-leimasin ja rastilippu. Välittömästi tapahtuman jälkeen rastiliput ja leimasimet kerätään pois maastosta.

Toiminta tapahtumapaikalla:

Saavu tapahtumapaikalle ja noudata mahdollista pysäköinnin ohjausta. Tapahtumapaikalta löydät toimistovaunun, josta kartanmyynti sekä lähtö- ja maali-ilmoittautuminen tapahtuu. Lähtöilmoittautuminen ja kartan ostaminen tapahtuu kahden eri kaistan kautta: pikakaista ja normaalikaista. Pikakaistalla asioivat ne suunnistajat, joilla on oma emit-kortti ja jotka ovat maksaneet osallistumismaksun ennakkoon (kausikortti, rastilippu, lasten suunnistuskoulu, valmennusryhmä, työyhteisön sopimus). Normaalikaistalla asioivat ne suunnistajat, jotka maksavat käteisellä tai sovelluksilla (epassi yms), vuokraavat emit-kortin tai eivät halua ajanottoa. Valitse itsellesi sopiva rata ennen jonotusta. Toimistovaunun vierestä

telineestä löytyy mallikartat. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro oma nimesi, haluatko ajanottoa, sekä valitsemasi rata. Suunnistuksen jälkeen jokaisen tulee ilmoittautua maaliin saapuneeksi toimistovaunulla. Maali-ilmoittautuminen tapahtuu samalta luukulta kuin pikakaistan lähtöilmoittautuminen.

Yhteystiedot:

Ounasrastivastaava

Veikko Maijala

vsmaijala(at)gmail.com

Seuratyöntekijä

Tuuli Suutari

ounasrastit@gmail.com/045 1400970