Ohjeet Ounasrasteilla toimiseen 4.5.-6.6.2021

 

Ounasrastit suunnistetaan omatoimisesti 6.6.2021 asti.

Noudata hallituksen asettamia ohjeistuksia ja huolehdi riittävästä turvavälistä ja hygieniasta maastossa, sekä Punaisella tuvalla asioidessasi.

Kalenteri/sijainti:

Rastien sijainnin löydät Ounasrastikalenterista.  Sijainti löytyy karttalinkkinä, joka osoittaa Ounasrastien ratojen lähtöpaikan tai on sen välittömässä läheisyydessä. Lähtöpaikka on merkitty maastoon vähintään rastilipulla ja mahdollisesti myös pienellä ”lähtö”-kyltillä. Tarkasta nettisivuilta, onko kyseisen tapahtuman kohdalla annettu ohjeita saapumiseen tai autojen pysäköintiin. Muistathan pysäköidessä huomioida myös muut tien/alueen käyttäjät.

Kartan ostaminen:

Kartat ovat ostettavissa/haettavissa vain Punaiselta tuvalta tiistaisin klo 17-19. Maksutavat ja hinnat löydät hinnastosta.

(Kartat eivät ole ladattavissa Rastilipusta.)

Rastit:

Rastit ovat maastossa ti klo 17.00 alkaen sunnuntai-iltaan asti. Rasteilla on merkkinä koodilapulla varustettu rastilippu. Rastit haetaan pois maastosta aikaisintaan seuraavana maanantaina. Rasteilla ei ole emit-leimausta. Suunnistamassa voi siis käydä omaan tahtiin. Jos havaitset ratamerkinnöissä puutteita (rastilippu tai koodi puuttuu), ilmoita siitä mahdollisimman pian Ounasrastivastaavalle (Veikko Maijala) tai seuratyöntekijälle (Suvi Oikarinen). Yhteystiedot löydät alempaa. 

 

Yhteystiedot:

Seuratyöntekijä

Suvi Oikarinen

0440876664

suvi.oikarinen(at)outlook.com

 

Ounasrastivastaava

Veikko Maijala

vsmaijala(at)gmail.com