Löydä 100 Jukolan rastia.

Napapiiri-Jukolan Kaikki rastit -karttoja on myynnissä 14.6. alkaen OH:n toimistolla ja Ounasrasteilla 6 € hintaan. Ostaessasi kartan ilmoita myyjälle yhteystietosi.

Satarastia-löytöretki alkaa 14.6. Ounasrasteilla Mäntyvaarassa ja päättyy 30.8. Ounasrasteilla Vennivaarassa. Käy vähintään sadalla Napapiiri-Jukolan rastilla. Napapiiri-Jukolassa oli käytössä 147 rastipistettä.

Rastilla suoritat ”omatuntoleimauksen” eli kosketat rastipistettä. Rasteilla ei ole lippuja, mutta suurimmalla osalla rastipisteistä löytyy vielä rastipukit koodeineen. Joiltakin rastipisteiltä rastipukit ovat purettu, mutta puutavara löytyy rastipisteeltä niputettuna. Osassa rastipisteitä pukit ovat jo purettu ja puutavara viety maastosta pois.

Rastilla 73 on postilaatikko ja vihko. Kun olet kerännyt vähintään 100 rastia, käy kirjoittamassa nimesi ja puhelinnumerosi vihkoon ja olet mukana Ounasrastien kausikortin arvonnassa kesälle 2023. Lisäksi kaikkien 100 rastia löytäneiden kesken arvotaan Napapiiri-Jukolan tuotteita

 

Kysymyksiin vastaa

Tuuli Suutari

045 1400970