Ampumahiihdon suomenmestaruudet ratkottiin aurinkoisessa säässä - SM-kultaa Ounasvaaran Hiihtoseuran Okko Selinille

Ampumahiihdon SM-kilpailut jatkuivat Rovaniemellä lauantaina nuorten ja yleisten sarjojen pikamatkoilla. Yleisissä sarjoissa kultaa voittivat maajoukkueurheilijat Suvi Minkkinen ja Tero Seppälä.

Lauantaina Toramon laduilla nähtiin hienoja suorituksia niin nuorten kuin yleisessäkin sarjassa. Ounasvaaran hiihtoseuran omat kasvatit Okko Selin ja Enna Poikela hiihtivät hienosti SM-kultaa ja SM-hopeaa M15- ja N15-sarjoissa. Ounasvaaran hiihtoseuran värejä nähtiin myös N19-palkintosijoilla, Sissi Oikkosen hiihtäessä upeasti SM-hopeaa.

Yleisessä sarjassa nähtiin useita maailmancupin hiihtäjiä niin miesten kuin naisten sarjoissa. Naisten yleisen sarjaan voittoon hiihti Suvi Minkkinen, miesten puolella voittajaksi ratkesi Tero Seppänen.

Loistava kisapäivä hyvässä säässä! Kilpailu rullasi hyvin läpi ja näimme laduilla hienoja suorituksia kaikissa sarjoissa”, kilpailunjohtaja Pasi Oikkonen iloitsee.

N13-sarjan voittoon hiihti Lahden Hiihtoseuran Hilla Hirvonen, M13-sarjan voitto meni Kontiolahden Urheilijoiden Santeri Revolle. N14-sarjassa kultaa voitti Oulun Hiihtoseuran Saaga Pesämaa ja M14-sarjassa niin ikään Oulun Hiihtoseuraa edustava Matias Latomaa.

N16-sarjassa kultaa hiihti Kontiolahden urheilijoiden Aino Sorjonen. M16-sarjan voitti Tuusulan Voima-Veikkojen Tuomas Latvalahti. N17-sarjan voitti Hollolan Urheilijoiden Ilona Rantakömi, M17-sarjan voittajaksi hiihti Lahden Hiihtoseuran Kaapo Saarinen. N19-sarjan voitti Kontiolahden Urheilijoiden Inka Hämäläinen, M19-sarjassa kultaa hiihti Oulun hiihtoseuran Juuso Kinnunen. N22-sarjan voitti Ahveniston Ampumahiihtäjien Noora Kaisa Keränen ja M22-sarjan Kontiolahden Urheilijoiden Ville-Valtteri Karvinen. 

Ampumahiihdon SM-kisat jatkuvat huomenna sunnuntaina nuorten sarjojen viesteillä ja yleisten sarjojen yhteislähdöillä. Kisoja voi seurata sekä paikan päällä että livestreamin kautta Lapin kansan verkkosivuilla.

 


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia