Emilialle hopeaa yhteislähdöstä!

Ampumahiihdon nuorten kisaviikonloppu jatkui Kontiolahdella jännittävillä yhteislähtökilpailuilla vaihtelevan tuulen säestyksellä.

Ounasvaaran Emilia Irvankoski jatkoi vahvoja suorituksia ottaen viikonlopun toisen hopeamitalin 22 vuotiaiden naisten startissa. Edelle ehti eiliseen tapaan Ahveniston Ampumahiihtäjien Noora Kaisa Keränen 25 sekunnin erolla molempien kiertäessä yhteensä 6 sakkokierrosta. Keuruun kisailijoiden Iiris Helander (1,2,1,1) sijoittui kolmanneksi viidellä sakolla. OH:n Jenni Ojala (1,1,0,2) oli sarjassa sijalla 12.

Toinen lappilainen hopeamitalisti oli M 19 sarjan Kittilässä asuva Emil Heinonen, joka edustaa isäntäseura Kontiolahden urheilijoita. Heinonen selvisi loistavan ammunnan siivittämänä urakastaan vain kahdella sakkokierroksella.

Ounasvaaran urheilijoista tasaisessa M 15 lähdössä Okko Selin (0,2,2) oli mitalin syrjässä tiukasti kiinni viimeiselle ampumapaikalle asti joutuen kuitenkin taipumaan sijalle kuusi vain 26 sekunnin päähän voitosta. Sarjassa OH:n vahvaa  panosta täydensivät Erkka Petrelius (3,1,1) sijalla seitsemän ja Pyry Vuolli (3,3,2) sijalla kymmenen.

Naisten 19- vuotiaiden lähdössä Ounasvaaran edustajat Sissi Oikkonen (2,2,3,1), Enni Petrelius (1,4,1,2) ja Inka Salmela ( 2,1,3,3) olivat sijoilla 10., 13. ja 20.

Miesten 22-vuotiaiden 12,5 kilometrin  lähdössä Kontiolahden ampumapenkan tuulten haasteisiin joutuivat Severi Oikkonen (3,1,4,3) ja Eetu Petrelius (2,3,2,2) sijoittuen  yhdeksänneksi ja kymmenenneksi.