Hyviä sijoituksia nuorten SM-kisoissa Pyhäjärvellä

Pyhäjärvellä kilpailuissa nuorten SM-kisoissa nähtiin OH:laisittain loistavia suorituksia. parhaasta sijoituksesta vastasi Sanni Pulkkinen sprintin kuutossijalla.

Talvisessa säässä kilpailtiin kolmen päivän aikana viestit, sprintit ja vapaan 20km yhteislähdöt. OH:n joukkueenjohtajana viikonlopun aikana toimineen Ilkka Ruotsalan mukaan viikonloppu oli hyvin onnistunut.

– Kaikilla matkoilla nähtiin hienoja suorituksia. Perjantain viesteissä OH:lla oli 9 viestihiihtäjää ja etenkin nuorten poikien joukkueen saaminen M18 sarjaan oli tosi hieno juttu. N18 sarjassa marginaalit oli tosi pieniä ja tällä kertaa ei viime vuoden mestaruutta uusittu, vaikka hyvät vedot nähtiinkin jokaiselta, Ruotsala kertoo.

Lauantain sprinteissä sykähdyttävimmän OH suorituksen teki Sanni Pulkkinen, joka selvitti tiensä aina finaaliin asti.

– Sanni veti loistavan, nousujohteisen päivän, mutta harmillinen sauvarikko esti mitalissijojen haastamisen finaalissa. Useampi hiihtäjä hiihti erävaiheeseen ja se oli tosi hieno juttu.

Sunnuntain pitkillä matkoilla pakkanen asetti omat haasteensa myös kalustolle. N17 sarjassa Heta Ruotala oli upeasti seitsemäs, N18 sarjassa Sissi Oikkonen 10s. ja Sanni Oikkonen N23 sarjassa 11s.

Ilkka Ruotsalan mukaan kisat antavat hyvän pohjan parin viikon päästä kisailtaville Valkeakosken nuorten SM-kisoille.

– Jälleen lisää oppia niin kalustosta kuin muustakin toiminnasta saatiin. Ennen kaikkea loistava reissu mukavassa porukassa, Ruotsala päättää.

 


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia