Ilmoittaudu Leimaus-leirille Tampereelle!

Tampereen Pyrintö järjestää 8-18 vuotiaiden lasten ja nuorten Leimaus-leirin 5.-8.6.2023.  Metsäsuunnistuksen ohella leiriläiset pääsevät harjoittelemaan sprinttisuunnistusta Tampereen monipuolisille kartoille. Tampereella on myös kaikkea kivaa tekemistä leirin ohella.

Leirin jälkeen 9.-10.6. Tampereen Pyrintö järjestää vielä Grano Games-kilpailut, jossa voi testata leirillä opittua tai kilpailla ihan tosissaan. Perjantaipäivää voi viettää vaikka Särkänniemessä.

Leirille voi ilmoittautua Suomisportissa vain itse (tai huollettavansa). Keskitetyt ilmoittautumiset seuran toimesta eivät ole siis tänä vuonna mahdollisia. Jokainen maksaa ilmoittautumisen itse ja heti sen jälkeen osallistumismaksun voi hakea rahastonhoitajalta kulukorvauslomakkeella. Kun ilmoittaudut/ilmoittaudutte leirille, niin laitathan asian tiedoksi: annut22@gmail.com. Jos alla olevan infon lisäksi herää vielä kysymyksiä, niin ole rohkeasti Annuun yhteydessä.

Leiri-ilmoittautuminen on mahdollista tehdä milloin vaan aikavälillä 9.1.-12.2. eikä ilmoittautumisen ajankohdalla ole merkitystä majoituksen tms. kannalta.

Majoitusvaraukset alkavat vasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Ne tehdään keskitetysti seuran toimesta, eikä niissä ilmoittautumisen ajankohdalla ole merkitystä. Majoitukset laskutetaan seuroilta myöhemmin.

Tampereen Leimaus-leirin keskuspaikkana toimii Sammon Keskuslukio. 

Leiripassi

Leiripassin hinta: leiriläinen 170€, ohjaaja 145€ –> leirin (leiripassi, majoitus ja matkat) omavastuu lapselta on 50 euroa. Mukaan lähtevän aikuisen kulut (leiripassi, majoitus, yhteiskyyti/matkat) korvaa jaosto. 

Leiripassi sisältää harjoitukset, oheisohjelmat, julkisella liikenteellä kulkemisen ja ruokailut. Leiri huipentuu torstaina leiriviestiin.


Muita uutisia