Kontiolahden Urheilijat ja Tuusulan Voima-veikot hallitsivat ampumahiihdon SM-viestejä Rovaniemen Toramolla

Ampumahiihdon SM-kilpailut pyörähtivät vauhdikkaasti käyntiin naisten ja miesten viestihiihdoilla. Toramolla nähtiin kisasuorituksia myös useilta maailmancupin hiihtäjiltä. Kisaviikonloppu jatkuu sunnuntaihin asti.

 

Toramon SM-kisaviikonloppu aloitettiin naisten viesteillä. Viestin voittivat Kontiolahden Urheilijat joukkueella Nenna Lukkarinen, Rieke De Maeyer ja Nastassia Kinnunen. Toiseksi sijoittui Ounasvaaran Hiihtoseura, jonka joukkueessa hiihtivät Emilia Irvankoski, Sissi Oikkonen ja Sanni Oikkonen. Naisten viesteissä kilpaili yhteensä kuusi joukkuetta.

Miesten viestissä voiton vei Tuusulan Voima-veikot joukkueella Pyry Rannikko, Jaakko Ranta ja Tuomas Harjula. Kisan toiseksi sijoittui Kontiolahden Urheilijat joukkueella Otto-Eemil Karvinen, Joni Mustonen ja Heikki Laitinen. Ounasvaaran Hiihtoseuran joukkue sijoittui viestissä neljänneksitoista. Miesten viestissä kilpaili yhteensä 14 joukkuetta.

”Tänään oli loistava kisapäivä ja kaikki sujui hyvin. Viestit olivat hyvää harjoittelua viikonlopun muita kisapäiviä varten”, kilpailunjohtaja Pasi Oikkonen kommentoi.

Kisaviikonloppu jatkuu huomenna lauantaina nuorten ja yleisten sarjojen pikamatkoilla. Ampumahiihdon SM-kisat huipentuvat sunnuntaina nuorten viesteihin ja yleisten sarjojen yhteislähtöön. Kisoja voi seurata sekä paikan päällä että livestreamin kautta Lapin kansan verkkosivuilla.

Livestreamin osoite ja kirjautumisohjeet https://oh.fi/ampumahiihto/ampumahiihdon-sm-kisat-2023/

Kisojen kuvapankki niin ikään OH:n sivuilta: https://oh.fi/ampumahiihto/ampumahiihdon-sm-kisat-2023/kuvapankki-ja-media/


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia