Korkeakouluharjoitteluun OH:lle?

Oletko kiinnostunut organisaation kehittämisestä, viestinnästä ja markkinoinnista sekä tapahtumien järjestämisestä? Ounasvaaran Hiihtoseuralla on tarjota korkeakouluharjoittelijalle näköalapaikka näihin teemoihin syventymiseen kevään 2024 aikana!

Haemme joukkoomme yhtä korkeakouluharjoittelijaa vahvistamaan toimintamme kehittämistä. Pääset mukaan Ounasvaaran Hiihtoseuran hallinnon kehittämiseen, tapahtumien tuottamiseen ja tapahtumien sekä koko seuran toiminnan markkinointiin ja markkinoinnin kehittämiseen.
Tarjoamme: mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen tavoitteidesi mukaan muotoillun harjoitteluprojektin parissa. Harjoittelu pitää sisällään hallinnon kehittämistä, tapahtumatuotantoa sekä viestintää ja markkinointia, joista koostamme yhdessä mielekkään ja tavoitteellisen projektin.
Odotamme: innostusta toimintakenttäämme kohtaan sekä sujuvia viestintätaitoja ja somealustojen (IG, FB ja Linkedin) sekä Canvan hallintaa. Harjoittelutuki katsotaan hakijan eduksi. Tieteenala ei ole harjoittelijavalinnassa painotettava kriteeri, vaan etsimme tiimipelaajaa, jolla on tekemisen asenne ja halu oppia.
Tehtävänkuvaa voidaan muotoilla toiveidesi ja osaamisesi perusteella.
Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään toiminnanjohtaja Janne Mäkiselle (janne.makinen@oh.fi) otsikolla harjoitteluhaku. Kerro hakemuksesi yhteydessä, mikäli sinulla on käytettävissä harjoittelutuki.

Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia