Leimaus-leiri 2027 järjestetään Rovaniemellä!

Suunnistusliitto on päättänyt Leimaus-leirin järjestäjät vuosille 2026 ja 2027. Vuoden 2027 leiri toteutuu Rovaniemellä Lapin urheiluopiston ja Ounasvaaran Hiihtoseuran järjestämänä. Vuonna 2026 Leimaus-leiri järjestetään Kisakallion urheiluopistolla, jolloin järjestelyistä vastaavat opiston lisäksi Espoon Suunta ja Hiidenkiertäjät.

Ounasvaaralla pääsee Ojanahojen suunnistusoppiin

Lapin urheiluopiston Leimauksella 2027 juhlitaan myös Ounasvaaran Hiihtoseuran 100-vuotisjuhlia. Suunnistajat pääsevät tutustumaan Olli Ojanahon kotimaastoihin ja ratamestaryhmän johtajaksi on lupautunut Mikko Ojanaho:

– Edellisen Leimauksen tapaan nytkin on tavoite tarjota monipuolisia suunnistusharjoituksia lähellä majoitusta Ounasvaaralla, mutta myös muut vaarat tulevat tutuiksi bussikyydein. Santasport on luotettava kumppani, joten seura voi keskittyä meidän osaamisalueeseemme, suunnistukseen. Hyvät kartat, monipuoliset maastot ja radat, niistä on Leimaus 2027 tehty. Ja tiedä vaikka joku treeni olisi Ollin käsialaakin.

Leimaus-leiri on Suomen Suunnistusliiton vuosittainen lajitapahtuma 8-18 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Valtakunnallinen leiri kokoaa noin 1500 osallistujaa ja ohjaajaa nauttimaan hyvistä harjoituksista, oheisohjelmista ja leiritunnelmasta. Ensimmäinen leiri järjestettiin vuonna 1995 ja vuodesta 2010 alkaen Leimaus on järjestetty vuosittain.


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia